Prazne kuće u horoskopu

Posted On 28 нов 2011
Comment: Off

Prazna kuća u horoskopu je ona u kojoj nema nijedne planete u trenutku rođenja. Ali to ne znači da to području života nije važno. Nedostatak planeta ukazuje na područje koje ne zahteva našu pažnju do određenog trenutka u životu, tj. sve dok se ne desi tranzit planeta u tom polju. Prazne kuće takođe se odnose na jednostavnu karmu, sugerišući da to područje života ne predstavlja najvažniji segment u ovom životu. Mnoge prazne kuće u natalnoj karti ukazuje na to da osoba treba da se skoncentriše samo na jedan ili dva specifična područja u životu.

Prazna 1. kuća daje naglašenu samouverenost.

Prazna 2. kuća obično ukazuje na natusa koji olako odlazi na putovanja i ostavlja sve za sobom.

Prazna 3. kuća daje dobru komunikacija i putovanja kraće udaljenosti, povezanost sa rodbinom i impulsivnost natusa.

Prazna 4. kuća obično povezuje natusa sa ugostiteljstvom.

Prazna 5. kuća predstavlja natusa koji ne voli zabave i teži samoći.

Prazna 6. kuća predstavlja rad i zdravstvene probleme, poput velike osetljivosti. Obično je životni poziv natusa povezan sa modom.

Prazna 7. kuća predstavlja partnerstva i odnose koji nisu od vitalnog značaja, takođe može predstavljati dugotrajna prijateljstva.

Prazna 8. kuća predstavlja teži put do ostvarenja određenih želja.

Prazna 9. kuća obično predstavlja natusa koji voli da putuje zbog posla. Ovde mogu biti zastupljena putovanja u inostranstvo.

Prazna 10. kuća predstavlja natusa koji voli da putuje i uživa više u svom slobodnom vremenu, nego u radu.

Prazna 11. kuća predstavlja natusa kome je uvek potrebna podrška najbližih prijatelja. Inače, prazna 11. kuća daje izbegavanje grupnih aktivnosti.

Prazna 12 kuća daje osetljivost vezanu za dom i porodicu.

O autoru

Slični postovi