astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Mesec u sinastriji

Mesec u prvoj partnerovoj kući označava blisku emotivnu vezu. Ovaj položaj se često može videti u sinastriji bračnih parova. Porodična pitanja su obično na prvom mestu, a partneri uvek dobro funkcionišu zajedno. Bez obzira na raspoloženje, partneri se uvek razumeju.

Mesec u drugoj partnerovoj kući nije posebno značajan za ljubavne veze. Povoljan je za poslovne odnose i zajednička uživanja. Osećaj sigurnosti se može stvoriti i van zajedničkog odnosa.

Mesec u trećoj partnerovoj kući daće dobru komunikaciju, porodična okupljanja i nežne emocije. Ovo je odnos prepun razgovora. Često se mogu dešavati svađe zbog emotivnih pitanja.

Mesec u četvrtoj partnerovoj kući pokazatelj je bliskih odnosa među partnerima. Snažna emotivna veza obično vremenom preraste u brak. Ovde postoji jak osećaj oba partnera da su “kod kuće”.

Mesec u petoj partnerovoj kući često označava emocionalnu i vrlo romantičnu privlačnosti. U takvoj romantičnoj vezi, kućni i porodični poslovi igraće važnu ulogu. U nekim vezama, jedan od partnera će imati zaštitničku ulogu.

Mesec u šestoj partnerovoj kući je predstavlja težnu partnera da bude na površini. Ovde je briga o drugima važnija od romantične strane. Mesec ima tendenciju da razume partnerove potrebe i njihovo ispunjavanje.

Mesec u sedmoj partnerovoj kući označava bračni odnos. Formiranje porodice igra važnu ulogu, kao i sva porodična pitanja. Ovaj položaj označava velike padove i uspone jednog od partnera u sinastriji. Mesec ovde može dati podršku i razumevanje.

Mesec u osmoj partnerovoj kući je dobar za poslovne odnose i upravljanje zajedničkim sredstvima. Jedan od partnera može imati interesovanja za okultizam U negativnom aspektu, mogu se dešavati česte svađe zbog finansija.

Mesec u devetoj partnerovoj kući naglašava važnost ranog detinjstva i prihvatanje socijalnih i moralnih vrednosti. Ovde je težnja usmerena na zajedničko razumevanje. Jedan od partnera može biti prilično strog u vezi verskih pitanja.

Mesec u desetoj partnerovoj kući ukazaće na partnerovu karijeru i emotivnu prirodu. Ovo je položaj emotivne podrške i razumevanja za postizanje ciljeva. Roditelji jednog partnera mogu imati značajnu ulogu u nihovom zajedništvu.

Mesec u jedanaestoj partnerovoj kući je odličan pokazatelj porodičnih okupljanja. Ovde će sve aktivnosti biti usmereni ka zajedničkim idealima i težnjama. Ovaj položaj uvek daje romantičnu vezu, veoma često sa osobom koja vam je bila prijatelj.

Mesec u dvanaestoj partnerovoj kući stvara snažnu emotivnu vezu. Intuicija kod oba partnera će biti izražena. Razumevanje i dobro raspoženje su osećaji koji će biti na površini. Ovo može biti jaka emotivna veza.

O autoru

Slični postovi