Sunce u sinastriji

Sunce u prvoj partnerovoj kući predstavlja zajedničke ciljeve. Prva kuća često pokazuje i fizičku privlačnost. U nekim slučajevima, sunce u ovoj pozici može doneti konflikte i sukobe, zavisno od drugih aspekata u sinastriji. U bračnim i ljubavnim odnosima, ovaj položaj je povezan sa međusobnim slaganjima i jakom privlačnošću.

Sunce u drugoj partnerovoj kući predstavlja materijalnu orjentaciju i motive povezane sa sigurnošću. Ovo je dobar položaj za poslovnu i finansijsku saradnju. Novac ovde ima veoma važnu ulogu.

Sunce u tećoj partnerovoj kući pokazuje odnos komunikacije i razumevanja. Ovde je prisutno veliko slaganje u razmeni ideja. Obrazovanje, planiranje i putovanja su tema zajedničkih interesovanja.

Sunce u četvrtoj partnerovoj kući predstavlja kreativno izražavanje. Ovo je položaj intenzivne emotivne interakcije između partnera. U bračnim odnosima ovo može biti i oblast samoizražavanja.

Položaj sunca u petoj partnerovoj kući stvara jake romantične i bračne odnose. Bez obzira na fizičku privlačnost, slaganje će uvek biti prisutno. Ovo je pozicija gde se dele zajedničke aktivnosti, kao što su igre, sport i zabava.

Položaj sunca u šestoj partnerovoj kući predstavlja odnos autoriteta. Stavovi, odevanje, ponašanje, uvek će biti komentarisani od strane partnera. Sunce u ovom aspektu daje zaštitnički odnos prema partneru.

Položaj sunca u sedmoj partnerovoj predstavlja uravnotežen odnos. Ovde postoji međusobna seksualna privlačnost. Prijateljstvo i zajednička uživanja su uopšteno izražena sa ovom pozicijom sunca.

Sunce u osmoj partnerovoj kući teži zajedničkim finansijskim i poslovnim pitanjima. Ovo je položaj međusobne potrebe za sigurnošću. Partner bi mogao konstruktivno da utiče na poboljšanje i lični razvoj.

Položaj sunca u devetoj partnerovoj kući daje interes za filozofiju, visoko obrazovanje, veru i putovanje. Ovaj položaj daje dominaciju partnera na intelektualnom nivou. Ovde mogu biti prisutni ogorčenost i nezadovoljstvo.

Položaj sunca u desetoj partnerovoj kući povezan je sa poslovnim odnosom. Jedan od partnera može pomoći u poboljšanju statusa druge osobe u sinastriji. Ovde su prisutni veći napori i određena ograničenja.

Položaj sunca u jedanaestoj partnerovoj kući predstavlja obično prijateljski odnos. Ovde zajednički interesi mogu biti u oblasti humanitarnog rada. Cilj odnosa može biti zasnovan na zajedničkom radu i realizovanju ideja.

Položaj sunca u dvanaestoj partnerovoj kući donosi intuitivnost i podsvesno komuniciranje. Ovaj položaj sunca doneće velike promene jednom od partnera. Sunce u dvanaestoj kući, kroz partnerski odnos, poboljšava razumevanje života.

O autoru

Slični postovi