astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Merkur u sinastriji

Merkur u prvoj partnerovoj kući predstavlja osobu koja je aktivna u razmeni ideja. Ovde je prisutna velika mentalna aktivnost jednog partnera. Ako je loše aspektovan od drugih planeta u sinastriji – može doneti mnogo nesporazuma i nemira.

Merkur u drugoj partnerovoj kući je dobro mesto za poslovne i profesionalne odnose. Komunikacija u sferi poslovnih ideja, finansija su glavne preokupacije jednog od partnera. Merkur u drugoj kući osiguraće da se jedan partnera bavi idejama o poboljšanju finansija.

Merkur u trećoj partnerovoj kući označava mentalnu kompatibilnost. Merkur u ovoj kući partnerima ukazuje na područja vezana za komunikaciju i istraživanja.

Merkur u četvrtoj kući partnera ukazuje na promene. Ovaj položaj podstiče partnere da više putuju i budu aktivni.

Merkur u petoj partnerovoj kući donosi ideje i mišljenja koja imaju tendenciju da deluju kao podsticaj za kreativno izražavanje, umetnička pitanja i vaspitanje dece.

Merkur u šestoj partnerovoj kući ukazuje na sposobnost efikasnog komuniciraju u radnoj sredini. Merkur u ovoj kući se bavi pitanjima ishrane i zdravog načina života.

Merkur u sedmoj partnerovoj kući nadopunjuje ideje drugog partnera. Ovde postoji težnja ka otvorenim razgovorima. Razumevanje na mentalnom nivou pomaže pri rešavanju mnogih bračnih problema.

Merkur u osmoj partnerovoj kući je dobar dobar za razumevanje potreba u zajedničkom životu. Može postojati obostrani interes za sve što je nepoznato i misteriozno.

Merkur u devetoj partnerovoj kući je odličan za filozofska i intelektualna pitanja. Ovaj aspekt u sinastriji može da podstakne jednog partnera za interesovanje o verskim i religijskim pitanjima.

Merkur u destoj partnerovoj kući daje ideje koje utiču na karijeru ili lične ciljeve drugog partnera. Ovde je izraženo razumevanje za partnera i njegove potrebe.

Merkur u jedanaestoj partnerovoj kući obećava dobar prijateljski odnos zasnovan na zajedničkim interesima i aktivnostima. Ovaj aspekt je veoma koristan u romantičnim vezama.

Merkur u dvanaestoj partnerovoj kući označava zajednički interese u svemu što je skriveno i okultno. Kada je merkur u ovom aspektu postoji zajednički interes za razumevanje partnera u celini, kao i njegovih osetljivih tački.

O autoru

Slični postovi