astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Trigon marsa u horoskopu

Mars u trigonu sa jupiterom – pokazuje dobro integrisanu fizičku energiju. Sa malo fizičke i intelektualne snage, osoba uspešno završava svaki projekat. Ovde je izražen talenat da se sve uspešno završi. Osobe imaju talenat da lako završavaju sve što počnu. Optimizam je na prvom mestu i ove osobe sve što zacrtaju , to i ostvare.

Mars u trigonu sa saturnom

Trigon formiran između marsa i saturna predstavlja osobe koje uvek završavaju svoje obaveze. Snaga se nikada ne troši na neproduktivne aktivnosti. Ovo su osobe koje su kvalitetne u radu, jer sve drže pod kontrolom. Zastupljena je tolerancija prema drugima. Aspekt marsa i saturna ukazuje na osobu koja se ne oslanja na sreću, već isključivo na svoj rad.

Mars u trigonu sa uranom

Trigon formiran između marsa i urana pokazuje originalnost i entuzijazam u svim aktivnostima. Ovo su energične i nestrpljive osobe koje teže slobodi u ljubavi. Osoba teži slobodi da bi najbolje iskoristila svoje potencijale, jer u ograničenju ne može da funkcioniše.

Mars u trigonu sa neptunom

Trigon formiran između marsa i neptuna predstavlja duhovne osobe. Da bi osoba razumela svoju prirodu mora pravilno kanalisati svoju energiju. Ovo su saosećajne osobe, pune razumevanja za druge. Svojom osetljivošću osoba lako otkrije neiskrenost drugih. Ovaj aspekt daje interesovanja za umetnički ples, jogu i sve aktivnosti vezane za fizički izraz.

Mars u trigonu sa plutonom

Trigon između marsa i plutona predstavlja dobar sklad. Osobe uspešno rešavaju probleme društva. Romantične veze imaju za samu osobu veliki smisao.

 

O autoru

Slični postovi