astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Kvadrat marsa u horoskopu

Kvadrat formiran između marsa i jupitera – predstavlja ekstremne osobe. Sa ovim aspektom, osobe su veoma osetljive u vezi verskih pitanja. Takođe, ovom aspektu nije svojstvena umerenost. Ženske osobe sa ovim aspektom obično imaju problem sa muškarcima. Na poslu, osobe moraju puno raditi, jer neće imati podršku poslodavaca. Sa ovim aspektom, potrebno je biti nezavistan u poslu.

Mars u kvadratu sa saturnom

Kvadrat marsa i saturna predstavlja probleme u ličnim odnosima. Strah od odbacivanja biće prisutan još u detinjstvu. Ove osobe imaju tendenciju ka melanholiji i samosažaljenju. Ovaj aspekt je prepreka za sreću i optimizam. Ovde je prisutna stalna prepreka između samopouzdanja i apatije. Do ciljeva se sporo stiže, uprkos napornom i dugotrajnom radu.

Mars u kvadratu sa uranom

Kvadrat formiran između marsa i urana pokazuje želju za slobodom, bez ograničenja ili uzdržanosti. Ovde je prisutno previše fizičke energije koja je u kombinaciji sa akcijom i uzbuđenjem. Osobe su često neoprezne u svemu što rade. Sa ovim aspektom moraju se izbegavati brze vožnje, jer osoba može biti sklona nesrećnim okolnostima. Ovo je težak aspekt za kontrolisanje emocija. Potrebno je biti umeren.

Mars u kvadratu sa neptunom

Kvadrat između marsa i neptuna predstavlja aspekt nemira i haosa. Osobe doživljavaju uspone i padove u svojim ambicijama. Nejasni ili podsvesni razlozi daju osetljivost. Ovaj aspekt podstiče interesovanje za duhovna pitanja, ali ovde se često može doći do duhovne zablude. Kvadrat marsa i neptuna često je povezan sa seksualnim strahovima ili potisnutim seksualnim potrebama. Sa ovim aspektom osobe treba da rade u oblasti medicine. Osobe najbolje funkcionišu kada sve rade same. Potrebno je razvijati svoje sposobnosti u planiranju, kontroli i spremno prihvatiti odgovornost ako nešto krene naopako.

Mars u kvadratu sa plutonom

Kvadrat formiran između marsa i plutona predstavlja snažnu prirodu. Osobe su često nesmotrene u nekim aktivnostima. Ovaj aspekt ukazuje i na tajnovitost u projektima. Ovde su izražene jake fizičke želje, koje se teško kontrolišu. Kada osoba može kontrolisati svoje akcije, ovaj aspekt je pozitivan, jer se energija usmerava na progresivna pitanja.

O autoru

Slični postovi