astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Opozicija marsa u horoskopu

Mars u opoziciji sa jupiterom – predstavlja neobične tendencije i često gubitak kroz špekulacije. Ovde je prisutan nedostatak umerneosti kada je ishrana u pitanju. Ovo je vrlo jak aspekt. Prisutan je određeni verski stav, koji se može suprostavljati drugima. Opozicija marsa i jupitera ukazuje na srećne osobe, koje teže putovanjima u avanturama. Važno je da se osoba čuva preterivanja i bude stabilna.

Mars u opoziciji sa saturnom

Mars i saturn u opoziciji upućuju na sukob između želja i odgovornosti. Prisutan je izvestan konflikt između impulsivne reakcije marsa i konzervativne prirode saturna. Osoba može težiti nerealnim ciljevima i uzaludnoj težnji da se oni postignu. Osoba će ceniti dostignuća drugih osoba, a svoje uspehe će podcenjivati. Ovo je veoma povoljan aspekt za rad u policiji ili vojci. Razočarenja u ljubavi mogu biti veoma teška za samu osobu. U ljubavi, ove osobe treba da nađu manje zahtevnog partnera, koji će im biti jaka podrška.

Mars u opoziciji sa uranom

Opozicija između marsa i urana predstavlja uzbuđenja i izazove. Ovo su zahtevne i jake osobe. Sa ovim aspektom, osoba može imati uspešnu karijeru predavača. Ove osobe ne tolerišu ograničenja. Vole slobodu i pokretljivost. Opozicija marsa i urana daje privučenost ka istraživanjima i planinarenju, međutim, zbog sklonosti ka nesrećnim okolnostima, ova zanimanja nisu preporučljiva. Ovo su osobe sa revolucionarnim idejama, koje se suprostavljaju tradiciji.

Mars u opoziciji sa neptunom

Opoziciju marsa i neptuna može biti veoma teška u emotivnim odnosima. Ove osobe su osetljive na prevaru. Partner ovih osoba mora biti veoma iskren. Sa ovim aspektom, osoba mora izbegavati uzimanje opojnih susptanci, alkohola i ne sme se baviti okultizmom. Preporučuje se izbegavanje nerealnih ciljeva.

Mars u opoziciji sa plutonom

Opozicija između marsa i plutona pokazuje prkosan stav. Ponekad je prisutan nedostatak kontrole. Uvek je potrebno proceniti pozitivne i negativne aspekte svojih ideja. Vrednost kompromisa je veoma bitna. Mars i pluton su povezani sa seksualnim nagonom i ovde će taj uticaj biti snažan. Partneri će često nailaziti na probleme u vezi.

O autoru

Slični postovi