Tranzit planeta kroz četvrtu kuću

SUNCE U ČETVRTOJ KUĆI

Veoma je bitno da sledite vaš unutrašnji glas u narednom periodu. Najbolje bi bilo da se usled velikog umora, povučete izvesno vreme u kuću. Vi ćete biti jako vezani za dom, roditelje i porodicu. Mogući problemi sa stanom, ali će na kraju sve da bude u redu. Moguće svađe u kući. Potrebno je rešavati porodična pitanja, naročito ako je reč o kućnoj atmosferi.

MESEC U ČETVRTOJ KUĆI

Promene u kući – brige u porodici. Predstojeće brige u vezi jednog roditelja, nestabilnost porodice, promena stana.
Biće potrebno puno truda da se izglade svi nesporazumi u kući. Neophodno je promeniti nešto u vezi doma. Biće prisutna i lenjost.

MERKUR U ČETVRTOJ KUĆI

Zbog eventualne selidbe, razmišljate o kući, roditeljima, početku i kraju. Kod kuće ćete se baviti intelektualnim radom i baš zbog toga ćete puno vremena provoditi u svom domu. Dobićete puno dobronamernih saveta od roditelja. Imaćete goste u ovom periodu. U vezi neke odluke bi bilo poželjno da se prvo posavetujete sa članovima svoje porodice. Može se desiti da zbog nerazumevanja i netolerancije svađe budu veoma prisutne, kao i velike nervoze.

VENERA U ČETVRTOJ KUĆI

Nasledstvo- ukrašavanje- mir u kući. Vi ćete u narednom periodu uživati u savršenoj porodičnoj sreći. Ovo je dobro vreme da kod kuće organizujete zabave za članove porodice i prijatelje. Pored toga vreme je povoljno i za renoviranje. Moguće žurke i zabave u kući. Bićete radi da idete u goste. Vama će roditelji puno ugađati u narednom periodu, dobićete neko nasledstvo i veliku novčanu pomoć. Imate velike šanse da sretnete ljubav svog života.

MARS U ČETVRTOJ KUĆI

Nemir u kući- udarac u stanu- osećanja. Bićete skloni da stupate u konflikte sa svojom porodicom. Nećete imati volje za radom, jer ćete u kući osećati sputanost. Zbog nekog određenog problema, jedan roditelj će stalno nametati svoju volju. Velike ambicije ćete ulagati u rešavanje stambenog pitanja, ali nije sigurno da li ćete uspeti da dobijete svoju nekretninu. Javiće vam se osećaj nelagodnosti u mestu gde živite, pa treba razmišljati o odlasku u inostranstvo. Zbog izvesnih situacija možda ćete biti primorani da napustite sopstveni dom. Puno opasnosti koje će pretiti roditeljima, razna stradanja i sve druge nepovoljne okolnosti.

JUPITER U ČETVRTOJ KUĆI

Mir- harmonija u kući- zadovoljstvo.  Možete očekivati finansijsku podršku od svojih roditelja. Takođe postoji mogućnost da dobijete neko nasledstvo. Povoljno je baviti se nekretninama, zbog većeg dobitka. Uspeh i sada nije period za selidbu, već za proširenje tog uspeha. Ovo je period kada ćete uživati u dobrim odnosima sa članovima svoje porodice. Nostalgija. Sklonost religiji ili nekoj organizaciji. Nemojte biti previše optimistični, jer postoji mogućnost da pretrpite finansijski gubitak zbog neke osobe.

SATURN U ČETVRTOJ KUĆI

Veoma loše za kuću – jadan kraj – nesrećan život. Jedan roditelj se neće slagati sa vama. Atmosfera u kući neće biti ni malo pozitivna ili sami uslovi mogu biti loši, zato je potrebno što više izlaziti iz kuće. Možda ćete doneti odluku o selidbi, jer će tu biti puno problema. Mogućnost udaljavanja jednog od roditelja.

URAN U ČETVRTOJ KUĆI

Promena stana- kućni nemir- istraživanje prošlosti. Prethodni period protekao je u mnogim neslaganjima, bilo je mnogo nesuglasica sa rodbinom ili bližom okolinom. Način komuniciranja teži nego uobičajno, važnost prilagođavanja zahtevima drugih, zarad sigurnog cilja koji ste sebi postavili. Ne možete lako da se skrasite, jer je i u kući porodična stabilnost uzdrmana i haotična. Nemate osećaj sigurnosti i sve što se duže budete opirali, postoji veća mogućnost da doživite neki nekontrolisani razvoj događaja. Previše ste očekivali i oslanjali se na druge. A sada je potrebno da se oslonite na sebe i da sami steknete svoju sigurnost. Situacije mogu postati čak i dramatične, ali nećete moći da pobegnete od svog života. Razumevanje će biti od veoma važnog značaja u ovom periodu. Imate stvaralački potencijal i imate snažnu inspiraciju. Iznenadna i neočekivana promenu u svakodnevnom životu porodice, pa i gubitak roditelja suprotnog pola. Može vam se desiti najgore u familiji ili može doći do razvoda. Mogu iskrsnuti novi aranžmani u pogledu života u porodici. A moguće su selidbe ili neobični odnosi. Može da se desi iznenadni gubitak doma i progon.

NEPTUN U ČETVRTOJ KUĆI

Neobična porodica- nejasni odnosi- mentalni nedostaci. Period kada se gubi osećaj identiteta, stabilnosti i poverenja. Ono na šta ste se oslanjali i verovali sada više nema vrednost, a to je roditeljski model ponašanja. Morate odbaciti sve staro, popuniti nastalu prazninu malo širim shvatanjem života, jer je potrebno stvoriti nov identitet. Svako suprotstavljanje u tom smislu je uzaludno. Putokaz možda nađete i u snovima, ali ne u mašti, jer ste u mašti do sada živeli. Put gde vodi pogrešno vaspitanje roditelja odražava se kroz : haos u odnosima u porodici, neiskrenim odnosima , obmanama, skrivanjima istine. Uslediće i komplikacije u vezi stana, u kući se nećete osećati lagodno. Ovo je period briga o porodičnom životu i sigurnosti. Moguće je da izađe na videlo neka porodična tajna ili bruka.

PLUTON U ČETVRTOJ KUĆI

Zagonetan kraj – crna magija – podzemni svet. Dominiraćete u krugu porodice kako biste obezbedili mir u kući koji je ugrožen. Period u životu koji može ostaviti traume koje će imati odraz na kasniji život. Treba da se sto pre osamostalite i odvojite od roditelja, jer se može desiti zlostavljanje u kući, čak i smrt roditelja ili nešto što će se urezati u pamćenje. Pa i pojave okultnih fenomena. Možda ćete nešto naslediti, ali gotovo sigurno nešto dobijate. U svakom slučaju može doći do postepenog prekida veza koje porodicu drže na okupu.

 

O autoru

Slični postovi