Tranzit planeta kroz petu kuću

SUNCE U PETOJ KUĆI

Ljubav- zabava- druženje. Uživajte u društvenim aktivnostima, u sportu, u umetnosti i romantičnim vezama. Željni ste provoda i ne treba da oklevate da upoznate nove ljude i sklopite nova prijateljstva. Vaša ljubav će cvetati i pravi je čas da onima koje volite pokažete dubinu svojih osećanja. Optimista ste, samouvereni i ne bojite se rizika, ni takmičenja. Bićete jako kreativni. A vaš pristup životu stvaralački. Vaša će pojava ulivati poverenje i na vas će se mnogi osloniti. Postoji mogućnost da sretnete uspešne i poznate ličnosti. Sebi nemojte dozvoliti aroganciju.

MESEC U PETOJ KUĆI

Briga o deci- veze- piće- zavisnost od ljubavi. Bićete uspešni u školi. Postoji mogućnost da se bavite umetnošću.
Upustićete se u veoma romantičnu vezu.Možete ćete nešto špekulisati. Nesvesno ćete biti privlačniji nego inače.  Period kada ćete zavisiti od partnera. Period plodnosti, zabava, naklonjenosti ženama, muzici i poeziji. Izbegavajte alkohol. Mnogo ste sentimentalni. Ako tražite svoje ispunjenje kroz ljubavne veze, sve će biti nestabilne. Seksualnost će biti veoma izražena.

MERKUR U PETOJ KUĆI

Nerasploženje- vaspitavanje- špekulacije. Misli su vam najverovatnije okrenute ka voljenoj osobi, možda razmišljate o nekoj špekulaciji ili kocki. Možda je najbolje usmeriti svu tu energiju ka čitanju. Mnoge osobe će biti zainteresovane za vas i želeće vašu blizinu. Vi ćete više pričati nego što ćete se pokazati na delu. Takođe, uspeh u sportovima gde je potrebna preciznost.

VENERA U PETOJ KUĆI

Uspeh- ljubav- veselje- špekulacije. Ovo je period naglašene seksualnosti, jake ljubavi i velikih mogućnosti da se iskaže naklonost, zainteresovanost za razmenu energije. Zato je sada i najviša veza. Omiljenost kod suprotnog pola. Ovo je vreme kada je vaša kreativnost veoma izražena, kao i zabave, sport. Dobri odnosi sa decom. Ali takođe, ovo može biti period flertovanja, zabava, jako puno veza, provoda, hobija i umetnosti.

MARS U PETOJ KUĆI

Nemir zbog dece i ljubavi- zdrav seks- uspeh u sportu. Period usmeravanja energije na seksualnost i ljubavni plan, ali sve je to obojeno agresivnošću. Bićete privlačni i željni ljubavi, provoda i zabava, ali budite obazrivi pre nego što se upustite u novu vezu. Kod nekih tipova se ova energija usmerava ka: sportu, kocki, špekulacijama i avanturama. Ono što je sigurno da su oni koje budete susretali izuzetno jaki i energični. Ali ovo je položaj ljubomore. Veze će biti burne sa mnogo sukoba i napetosti. Ženama preti opasnost od strane partnera, dok će žene partneri biti nemoguće i neukrotive. Preti opasnost deci. Mogućnost sportske povrede, nepovoljno za rizik, jer kockari gube, generalno je opasnost za muškarce.

JUPITER U PETOJ KUĆI

Uspeh u umetnosti- u ljubavi- sreća koja dolazi. Na polju špekulacija, kocke, sporta i ljubavi sreća vam se tek smeši. Takođe, imaćete sreće na javnim nastupima i u oblasti nauke.

SATURN U PETOJ KUĆI

Loše za decu- dobro za sport- problemi u ljubavi. Vernost u ljubavi, ali romansa koju imate može biti ugrožena i možete biti uskraćeni za tu vezu. Bojite se da kažete šta zaista osećate. Razočarenje na ljubavnom planu. Možda ćete čak trčati iz veze u vezu – zbog osećanja neuspeha. Skloni ste starijim osobama, bogatim i uglednim. I šta god da izaberete, razočarenja su neminovna.  Loši su i odnosi sa decom, loše zdravlje dece.  Za sport je dobar položaj, jer daje žilavost i istrajnost. Nije period za rizik, za kocku, za špekulacije, niti za zabave i uživanja.

URAN U PETOJ KUĆI

Erotika- ljubavne avanture- kocka. Od vas se sada očekuje da pružite šta možete kroz neposredne odnose. Svoju kretivnost iskoristite da steknete dobre odnose sa drugima i na širem društvenom planu. Vi ćete težiti da pokažete šta znate, a time i da steknete svest o svojim najdubljim potrebama i iskustvo kako da se osetite ispunjenijim i zadovoljnijim. Ovo i jeste vaša potreba, ako osetite da je u isto vreme to potreba okruženja, postigli ste cilj. Vi sada možete drugima pružiti najviše. Kroz usklađivanje njihovim i svojim potrebama stičete svest o smislu života. Pružiće vam se razne prilike. Intenziviraju se situacije uživanja i mogućnosti ispunjenja kroz lično iskazivanje potencijala. Poželećete avanturu, možda da oformite porodicu i imate decu. Ovo je period testiranja vašeg stava prema ljubavi, prema sreći i zadovoljstvima koja čine život potpunijim. Ljubavne veze su vam neobične. Skloni ste da se upustite u nekoliko ljubavnih veza, jer u ovom periodu imate mnogo prilika da upoznate nove ljude. To su veze koje iznenada počinju, romantične, pre nego se osvestite nastaje prekid. Zato je bolje da veze budu umerenije i na kraće staze. Veliki uspeh se može desiti u sportu ili umetnosti kada se najmanje nadate.

NEPTUN U PETOJ KUĆI

Razočarenje u ljubavi- zavodnik- varljiva sreća. Vaši stavovi prema intimnim vezama moraće da pretrpe važne promene. Vi ćete osetiti nezadovoljstvo, uznemirenost i nespokoj. Na planu uživanja neće sve biti kako treba. Morate aktivirati nove želje i potrebe, ali vam to ne sme zamagliti razum. Nesebična žrtva nije rešenje, već je rešenje prava mera. Preispitajte vezu, ali ako niste u vezi, a imate želju da se nekome predate, to je očekivanje, koje će vas odvesti u razočarenje.  Najgore što možete izabrati je prepuštanje svetu snova, bolje bi bilo da se to kanališete kroz umetnost, javno nastupanje ili sport. Budete diskretni u ljubavnim vezama, ne preuzimajte ulogu žrtve i ne idealizujte previše svog partnera, jer ste u periodu fantazije, pogrešnih procena, samozavaravanja. Alternativni svet je loš izbor i odgovor o nesnalaženju na zemaljskom planu, zato izbegavajte opijate, lekove i drogu. Tako samo izbegavate suočavanje sa vašim velikim problemom.

PLUTON U PETOJ KUĆI

Opasnost za decu- sportska povreda- pad kockara- smrt ljubavi. Nezadovoljni ste svojim ljubavnim životom ili odnosom sa decom. Ovo je period mogućih opasnih rasprava sa partnerom ili kontakti sa opasnim ljudima. Potrebno je izbegavati upuštanje u veze samo zbog toga da bi ste zadovoljili svoje trenutne želje. Ljubavne veze mogu biti bolne i nesrećne, period fatalnih ljubavi verovatno će se sve završiti tragično, čak i smrću partnera. Bićete skloni kriminalu. Može vam se desiti da budete, povređeni, maltretirani, čak i ubijeni. Čuvajte decu u ovom periodu. Nije povoljan period za kocku. Sport bi bio najbolji.

O autoru

Slični postovi