astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Tranzit planeta kroz treću kuću

SUNCE U TREĆOJ KUĆI

Obrazovanje – okrenutost kontaktima. Odnosi sa rodbinom i okolinom su veoma naglašeni, kao i kontakti na putovanjima. Komunikacija će biti važna, da se razmenjuju ideje i reči. Bićete jako pričljivi. Ovaj period inicira putovanja. Zaštita u saobraćaju. Ako vaš odnos bude negativan malo ćete postići, a puno ćete raspravljati. Najvažnije je da Sunce daje optimistički pogled na svet.

 MESEC U TREĆOJ KUĆI

Pisanje – podcenjivanje – laž – kratka putovanja. Možda ćete brinuti o rodbini. Imate puno kontakata. Teško ćete se skoncentrisati na neku stvar. Logika može biti blokirana.Bićete neprecizni, netačni i kasnićete. Sve će biti u stilu nesistematičnosti. Potrebno je obratiti pažnju u saobraćaju, jer su moguće nezgode. Mogući kvar na kolima, kraća putovanja i promena auta. Takođe, ova pozicija predstavlja neku aktivnost vezanu za pisanje romana. Potrebno je više ceniti žene. Čuvajte se laži i kleveta. U ovom periodu potrebno je ostati neprimećen , jer u suprotno može izazvati puno smetnji.

MERKUR U TREĆOJ KUĆI

Slabi nervi – veoma povoljno za pisanje. Ovaj period je jako dobar za učenje, za kontakte, za putovanje. Stalni pokret, telefonski razgovori, u isto vreme se obavlja nekoliko stvari. Čuvajte se u saobraćaju. Izražena nervoza. Veliki problemi sa braćom i sestrama. Sa okolinom mogući konflikte zbog slabih nerava. Može se desiti da ćete biti pokradeni i gubićete stvari.

VENERA U TREĆOJ KUĆI

Estetika -sujeta -izleti- harmonija. Vi imate harmonične odnose sa rodbinom i okolinom. Uživaćete u flertu, mentalnim iskustvima, školi, kratkim putovanjima i izletima. Usmereni ste na poeziju. Moguće nagrade na takmičenjima. Sve što čini zadovoljstvo je oko vas. Dobro raspoloženje. Mogućnost promene boravka ili upoznavanje neke osobe na putovanju, preko pisma ili oglasa ili ćete sresti osobu koju poznajete još od ranije. Period odličan za pisanje, jer ćete moći da prenesete emocije. U ovom periodu ne treba biti površan, zbog kasnijih frustracija.

MARS U TREĆOJ KUĆI

Nezgode-gubitak papira-svađa sa rodbinom. Stalni pokret. Previše zadataka i ciljeva. Imate energije da se uhvatite u koštac sa svim problemima. Pazite da taj nagon ne preraste u destrukciju pa kontrolišite takmičarski poriv i cinizam. Preterano ste direktni i iskreni. Volećete brzu vožnju, takmičenje iz osvetoljubivosti. Dešavaće se razne nezgode sa kolima:  sudari, štete i mogućnost krađe automobila. Period pun napetosti, rivalstva, sukoba, mrzeće vas okolina, nesporazumi sa braćom i sestrama. Velika opasnost od povreda ekstremiteta.

JUPITER U TREĆOJ KUĆI

Prijatan put- prihodi od pisanja i od rođaka. Veoma uspešan period za rešavanje svakodnevnih problema. Uspeh i sreća kroz trgovinu kolima ili knjigama. Dobri odnosi sa okolinom i pomoć od rođaka. Uspeh i ostvarenje kroz saradnju, znaćete da se izvučete iz svake situacije na fin način. Uspeh u školi. Dobar period za otvaranje male trgovine. Zaštita u saobraćaju.

SATURN U TREĆOJ KUĆI

Loši odnosi- sporost- stidljivost. Morate biti veoma promišljeni u ovom periodu, jer ćete imati probleme na intelektualnom planu i bićete mrzovoljni. Mlađim osobama veoma loš uspeh u školi. Hladni odnosi sa braćom i sestrama, sa okolinom i u tom segmentu samo nastanak novih problema. Neraspoloženje za putovanja. Mogućnost dešavanja nekog malera na putu. Potreban je veliki oprez, jer su mogući incidenti, saobraćajne nesreće i kao pešak u saobraćaju se treba čuvati.

URAN U TREĆOJ KUĆI

Ideje- razdvajanje sa rodbinom- loše za put. Potrebno je razviti svest o mogućnosti sticanja materijalnih sredstava, promena pristupa finansijama. Učvrstite veru u sebe i u svoje talente. Sve vaše loše navike se manifestuju u odnosu sa okolinom. Težite da dominirate u odnosima. Potrebno je prilagoditi se, izraziti se na razumljiv način, adaptirati se na okruženje i okolnosti, da bi ste stekli iskustvo i sigurnost u sebe, koje će vam biti neophodno u narednom periodu. Imaćete čudno ponašanje. Zapanjićete okolinu svojom logikom i idejama, očit uticaj Urana, a sa njim jaka intuicija i mogući bljeskovi vidovitosti, brza i lucidna zapažanja. Uspeh u školi vrlo promenljiv. Poremetićete veze bez obzira što su rođačke. Veoma loš period za saobraćaj. Takođe, veoma negativan period za rođake. Uticaj Urana će se polako prenositi i na četvrtu kuću, pa je važna priprema za promene u porodičnom okruženju, jer će stabilnost porodice i kuće biti uzdrmana. Dobro se pripremite jer će vam sigurnost i te kako biti poljuljana.

NEPTUN U TREĆOJ KUĆI

Komplikacije- zamišljenost. Ovo je period kada su naglašeni intelektualni stavovi i odnosi. U razgovoru ćete delovati izgubljeno ili će vam pažnja biti slaba, bićete zamišljeni, nelogični, nepraktični, konfuzni, spori i površni. Možda idealizujete svet ili ste u nekom svom svetu. Vaša razmišljanja pretočite u akciju, dajte doprinos ili postanite deo celine. Ne treba se priklanjati velikom entuzijazmu jer će vremenom on opadati. Ukoliko vam se pruži prilika prihvatite nove obaveze i dužnosti. Mnogi će vam nametati zahteve. Morate napraviti selekciju i obratiti pažnju da se previše ne udaljite od rodbine. Gubićete stvari, pogrešno adresirati, haotičan odnos sa rodbinom, okolinom, krađe hartija, ali i opasnost u saobraćaju zbog zamišljenosti. Period velikog umetničkog potencijala za pisanu reč. Ne ulazite u neki rizik. A oni koji se ne budu snašli pribegavaće kleptomaniji, falsifikovanju i lažima. Nagalašena mašta, snažne vizije, neiskrenost, ismejavaće vas okolina.

PLUTON U TREĆOJ KUĆI

Dva lica- cinizam- saobraćajne nesreće- blef.  Možda ćete biti u situaciji da saznate tuđe tajne i misterije. Sa vama neće biti baš lako, jer biće tu i nerazumevanja sa okolinom. Nemojte komandovati svima, to se odnosi i na braću i sestre. Čuvajte se na putu od mogućih konflikata u saobraćaju i društvenom životu. Opasnost za vas ili neku osobu iz rodbine od nekoga iz okoline.

O autoru

Slični postovi