Fortuna u kućama

Prva kuća

U prvoj kući, fortuna teži razvijanju. Osobama sa ovim položajem fortune nedostaje samopouzdanje, ali se oni svaki dan suočavaju sa aktivnostima koje podižu samopouzdanje. Gde god se ova osoba pojavi, nju svi guraju napred i ta osoba radi ono što joj je naloženo samo zbog nade koju drugi polažu u ovu osobu. Ali posle ova osoba često bude izneverena. Ove osobe uvek preuzimaju inicijativu, ali ostaju na početku. Fortuna u ovoj kući ne daje pobednike, ali je osoba opterećena poslovima koji daju rezultate.

Druga kuća

Ove osobe žele da postignu posvećenost. Mada ovde može doći do nedostatka nade. Ove osobe zahtevaju savršenstvo i oni uče kroz iskustvo. Fortuna u ovoj poziciji označava sreću u bankarskom svetu, gde je poverenje preliminarno. Osobe sa Fortunom u ovoj kući nisu rođenje kao verne, ali se nalaze u krugovima vernika.

Treća kuća

Poznato je da kuća blizanaca vodi ka razvijanju veština i mudrosti. Ove osobe imaju jaku koncentraciju i posvećeni su govoru. Kada je Fortuna ovde smeštena to je pokazatelj da osoba mora naučiti kako da se harmonizuje. Inače, ovakve osobe imaju svoje čvrste stavove i teško ih je pokolebati. Često su im dati zadaci koji im se ne sviđaju.

Četvrta kuća

Horoskopi osoba sa fortunom u četvrtoj kući su jako puno povezani sa žrtvovanjem , zarad nekog iskustva. Puno puta čak i ponude braka su dolazile do odbijanja, jer članovi te porodice ne mogu bez te osobe. Sve osobe sa Fortunom na ovoj poziciji moraju prepoznati svoje sopstvene dužnosti.

Peta kuća

Lav je ovde veoma izražen i mora se razvijati sopstvena volja i lično ja, jer će to osobi sa Fortunom u ovom polju pomoći da bude pouzdanija. Ove osobe imaju manje samokontrole i svako može uticati na njih. Problem stabilizacije i samokontrole je ovde očit, a sve što dolazi biće naučeno kroz neke date lekcije. Sve ono što lav radi sa jako puno ambicija, Fortuna će ovde raditi teška srca. Osobe sa Fortunom na ovoj poziciji nemaju puno dece ili nemaju decu. Inače, ova osoba ima puno užitaka.

Šesta kuća

Sa obzirom da odgovara devici, ovde se dolazi do dovodi do diskriminacije i nekih osećaja čistoće. Fortuna smeštena na ovom položaju uvek je posvećena nečemu. Potrebno je da osoba nauči razliku između trajnih stvari i onih prolaznih stvari. Ovde postoji ogromna potreba da se bude na vodećoj poziciji. Želja za slavom je takođe veoma jaka. Oosobe sa položajem Fortune na ovom mestu su sluge i radnici.

Sedma kuća

Ova kuća odgovara vagi i tu život tek treba da se razvije. Odnosno, ovde je predstavljena harmonija i dobra organizacija. Ove osobe moraju naučiti da sarađuju i da se usavršavaju kao lideri i organizatori. Inače, osobe nisu zadovoljne partnerom, naročito brakom jer to kod njih znači prolazak kroz teške situacije.

Osma kuća

Inače, kuća škorpije predstavlja osobu koja mora naučiti da veruje. Osoba se mora edukovati i skupljati neka nova znanja. Ove osobe sputava nerazumevanje i religija i to sve dok ne nađu u sebi snagu. Oni moraju da se stope sa sopstvenom prirodom. Takođe, ove osobe se relaksiraju razmišljajući o temama promena i to kroz dug period. Tek kada nešto ne očekuju, tek onda im se to ispuni.

Deveta kuća

Ona odgovara strelcu i izražava razvoj kroz određenu mudrost. Okolnosti teraju ove osobe da razmišljaju i da se okreću prema temi razmišljanja. Osoba obično ode u inostranstvo i ima redovne kontakte sa inostranstvom. I tome je odgovaran aspekt sunce trigon mesec. Zanimljivo je da ove osobe nemaju problem sa traženjem posla.

Deseta kuća

Ovde je kvalitet: osećaj dužnosti i flegmatičnost. Osoba teži javnosti i poslu. Ove osobe su upletene u puno kontraverznih situacija i povezuju ih sa prevrtljivcima.

Jedanaesta kuća

Predstavlja život osećaja i volje. Humanost se ovde razvija. On se saoseća sa drugima i povezuje se sa njihovom egzistencijom. Ova osoba je širokih shvatanja ili će to vremenom postati.

Dvanaesta kuća

Osoba ovde ima zadatak da nadopunjuje svoju personalnost u svrhu spašavanja posla. Njihov se rad obavlja u tami i velikoj tajnosti. Kako ove osobe nisu tajna, oni su samo radnici koji se jako puno žrtvuju. Uglavnom napuste svoje ljubavi.Inače su puni taštine u sebi.

O autoru

Slični postovi