astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Hiron u natalnoj karti

Posted On 13 мар 2013
Comment: Off

Hiron u natalnoj karti često otkriva bol koji proizilazi iz trauma na koje smo naišli u vrlo ranim fazama svog života.

Hiron u prvoj kući

Hiron u prvoj kući, ukazuje na osećaj povređenosti. Hiron je povezan sa emocionalnim ranama koje smo primili rano u našem životu. U prvoj kući, to može ukazivati na put samootkrivanja. Verovatno je bilo ograničenja u ranom detinjstvu koja su uticala na povlačenje u sebe. Tu je potrebno pronaći lični smisao u postojanju. Pojedinci će to iskazati na preterano agresivan način, dok drugi mogu ispoljavati određenu dozu povučenosti. Hiron u ovoj kući ukazuje da treba pronaći pozitivan smer u životu.

Hiron u drugoj kući

Sa Hironom u ovom položaju, vrednosti i sigurnost su istaknuta pitanja u životu. U drugoj kući hiron daje osećaj da osobe nikada nisu dovoljno zadovoljne u materijalnom, emocionalnom, mentalnom ili duhovnom smislu. Ovde može biti naglašena tvrdoglavost i odbojan stav prema mišljenju drugih ljudi.

Hiron u trećoj kući

U trećoj kući hiron može ukazivati na kritike od strane roditelja, braće i sestara i nedostatak samopouzdanja. Ovaj položaje hirona može ukazivati na komunikacijske probleme u detinjstvu.

Hiron četvrtoj kući

U četvrtoj kući hiron može ukazivati na nesigurnost u porodičnom životu. Ovo su veoma osetljive osobe. Nedostatak samopouzdanja ovde možebiti veoma naglašen. Hiron u ovom položaju daje osećaj da je osoba nedovoljno voljena.

Hiron petoj kući

U petoj kući može ukazivati na osećaj potrebe da se život previše ozbiljno shvata. Hiron u ovom položaju daje potrebu da se naglase granice slobodnog izražavanja. Ovaj položaj može ukazivati da je osoba bila sprečena da izražava svoju kreativnost u detinjstvu.

Hiron u šestoj kući

U šestoj kući, to može ukazivati na preokupaciju sa zdravstvenim problemima. Ovaj položaj hirona obično je povezan sa nesrećnim okolnostima u mladosti. Takođe, osoba ima tendenciju da bude opterećena po pitanju sopstvenog zdravlja. Ove osobe imaju moć isceljenja. Ovo je prirodni položaj Hirona i kao takav manifestuje se najsnažnije.

Hiron u sedmoj kući

U sedmoj kući, hiron može ukazivati na osećaj odbacivanja od strane roditelja ili bračnog partnera. Ovde postoji potreba za pronalaženjem ravnoteže između osobe i njenog partnera.

Hiron u osmoj kući

U osmoj kući, hiron može značiti gubitak kroz smrt voljene osobe, ali i dobitak kroz bliske osobe. Lične želje će biti vrlo važne za osobu. Ovaj položaj ukazuje na jake psihičke i mistične sposobnosti.

Hiron u devetoj kući

U devetoj kući, može ukazivati na neku krizu u vezi sa duhovnom stranom. Snažna lična uverenja moraju se kanalisati ispravno kako bi sve bilo u ravnoteži. Lična transformacija i teme rođenja / smrti, seksualnost, gubitak kroz odvojenost, napuštanje, emocionalnost, destruktivnost su aktuelne sa Hironom u ovom položaju.

Hiron u desetoj kući

U desetoj kući može značiti jaku želju da se dokažu sopstvene vrednosti, zbog velike odbačenosti u detinjstvu. Potreba za statusom može postati opsesivna. Hiron u ovom položaju manifestuje poteškoće u postavljanju i ostvarivanju ciljeva ili pronalaženja u društvu.

Hiron u jedanaestoj kući

U jedanaestoj kući, hiron može značiti odbacivanje od prijatelja, jer je osoba ‘drugačija’. Osoba može osećati nelagodu u velikom društvu.

Hiron u dvanaestoj kući

U dvanaestoj kući hiron može ukazivati na napetost, možda zbog nekog člana porodice. Osobe sa ovim položajem hirona imaju izražene psihičke sposobnosti. Dar hirona u dvanaestoj kući je takav da osoba tokom života ima veliku ličnu korist, samo ukoliko bude emocionalno jaka.

 

O autoru

Slični postovi