astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Uticaj dana u nedelji

Od davnina se verovalo da svaki dan u nedelji ima svoje određeno magijsko značenje. Ponedeljak je simbol neuspeha i pripada boginji Meseca. Ništa ne treba počinjati ponedeljkom.

Utorak je pod uticajem Marsa, ljudi koji su bili pod Marsovom zaštitom dobijali su ovim danom dodatnu snagu i energiju. Takođe se verovalo da je utorak povoljan za zaključivanje ugovora i za trgovinu.

Sreda je pod uticajem Merkura. Tog dana je poboljšana komunikacija među ljudima, pa je idealan za uspostavljanje harmoničnih odnosa i za pomirenje.

Četvrtak pripada Jupiteru, najmoćnijem od svih bogova. Ovog dana imaćete najviše energije i samopouzdanja. Četvrtak je idealan dan ako treba da se izborite za nešto.

Petak je dan Venere, boginje ljubavi i ovo je najbolji mogući dan za ljubavne sastanke i nežnosti.

Subota je pod uticajem Saturna, koji unosi red i obezbeđuje trajnost pozitivnih dešavanja. Stari Rimljani su smatrali da je ovaj dan idealan za sklapanje novih prijateljstava i saveza.

Nedeljom Sunce donosi sreću i može se reći da je ovaj dan najbolji za uživanje. Ako želite da uživate u društvu prijatelja, nedelja je najbolji dan za to.

O autoru

Slični postovi