astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Uticaj numerologije na telefonski broj

Prema numerologi, brojevi ne samo da utiču naš karakter, već i na događaje oko nas. Telefonski brojevi mogu dovesti do čestih poziva i dobrih ponuda. Da bi saznali svoj numerološki telefonski broj, morate sabrati sve brojeve. Na primer, za telefonski broj 89191112234 najpre treba sabrati date brojeve, dok se ne dobije krajnji broj, odnosno:

8 + 9 + 1 + 9 + 1 + 1 + 1 + 2 + 2 + 3 + 4 = 41

4 +1 = 5.

Znači, broj 5 predstavlja krajnji numerološki telefonski broj koji ima svoje posebno značenje.

Ovde su data značenja svih numeroloških brojeva od 1 do 9.

Broj 1

Ovo je jak broj, povećava svoju energiju i pomaže u uticanju na druge. No, ovaj broj se ne oslanja previše na srećne okolnosti. Ovo je broj karijerista, ali nije  najbolji za one koji su u potrazi za velikim promenama.

Broj 2

Ovo je romantičan i savršen broj za ljude koji žele da upoznaju svoju ljubav. Taj broj daje kvalitete kao što su ljubaznost, diplomatija, takt, prilagođavanje i sarađivanje. Ovo je dobar broj za jake, samouverene osobe povezane sa prodajom i trgovinom.

Broj 3

Ovaj broj govori o kreativnosti i zabavi, tako da je pogodan za umetnike, muzičare i mlađe osobe. On inspiriše, daje originalnost i popularnost. Ovaj broj je najbolje da odabere pisac ili osoba čiji rad uključuje pisanje. Međutim, za postizanje postavljenih ciljeva, treba odabrati neki drugi broj.

Broj 4

Ovaj broj je stabilan, pouzdan, što ga čini pogodnim za bankarske institucije, advokatska društva i druga društva koja se temelje na poverenju i ugledu. Ako imate veliku porodicu, takođe možete odabrati broj četiri. Ali nemojte koristiti ovaj telefonski broj, ako živite sami, a vaš rad nije povezan sa nekim od navedenih oblasti.

Broj 5

Ovaj broj donosi avanturu i promene. Povoljan je za ljude koji vole slobodu, putovanja i koji žive sami. Ovo nije najprikladniji broj za porodične i emotivno slabe ličnosti.

Broj 6

To je najbolji broj za porodične ljude. On donosi toplinu, brigu i zaštitu, jača porodične veze i jača prijateljstva. Broj je takođe pogodan za putnike. Za ljude koji žele da pronađu srodnu dušu, bolje je da koriste neki drugi telefonski broj.

Broj 7

Ovo je snažan i pomalo mističan broj, koji je stvoren za studente i mislioce. On ima pozitivan učinak na vaše unutrašnje stanje, daje stabilnost i čini vas uravnoteženim.

Broj 8

Ovo je najuspešniji broj za poslovanje, jer doslovno privlači novac i povećava poverenje partnera. Takođe, broj je pogodan za ambiciozne ljude, jer daje pozitivan učinak na karijeru i finansijsko stanje. Broj označava praktičnost i materijalizam.

Broj 9

Idealizam i saosećanje – glavne su karakteristike ovog broja. Ovaj broj je povoljan za humanitarne radnike ili zdravstvene ustanove. To je jedan od najvažnijih srećnih brojeva, njegovi vlasnici često će doživeti trenutke sreće. Takođe, broj nije pogodan za ljude sa zdravstvenim problemima, kao i svim onima koji žele da povećaju svoje finansijsko stanje.

 

O autoru

Slični postovi