astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Uran u sinastriji

Uran u prvoj partnerovoj kući predstavlja individualnost i kreativnost. Partner će želeti slobodu, spontanost i strast u vezi. Sa ovim položajem urana u sinastriji, težnja će biti usmerena ka promenama i novim idejama u zajedničkom životu.

Uran u drugoj partnerovoj kući daje neobične ideje u vezi načina zarađivanja novca. Partner će osetiti snažnu želju za postizanjem promena. Sa ovim položajem urana u sinastriji, partner će ulagati u prilično rizične poslovne projekte.

Uran u trećoj partnerovoj kući teži promenama. Ovaj položaj daje otvorenu komunikaciju među partnerima. Jedan od partnera težiće nezavisnosti i slobodi.

Uran u četvrtoj partnerovoj kući predstavlja želju za slobodom i promenom. U zajedničkom životu partner će praviti stalne promene i odnos će zasnivati na inovacijama.

Uran u petoj partnerovoj kući tražiće nove načine zabave i uživanja. Sa ovim položajem urana u sinastriji, fokus će biti usmeren na istraživanje zajedničkih užitaka u ljubavi.

Uran u šestoj partnerovoj kući daje težinu u održavanju svakodnevne rutine tokom zajedničkog života. Ovde se mora uložiti puno truda i napora da bi partneri dobro funkcionisali. Sa ovim položajem urana, morate biti spremni na inovativne promene u svakodnevnim obavezama.

Kada je uran u sedmoj partnerovoj kući to će doneti osećaj entuzijazma i svežine u vezi. Partneri će uživati na jedinstven način. Ovaj položaj urana u sinastriji uvek daje neobičnost u zajedničkom životu.

Uran u osmoj partnerovoj kući daje veliku seksualnu privlačnost među partnerima. Ovde može biti prisutan element neočekivanih promena kod partnera. Veza može biti veoma intenzivna.

Sa uranom u devetoj partnerovoj kući, uvek će biti prisutne nagle promene koje se tiču verskih i religijskih pitanja. Sa ovim položajem urana, partner će uvek imati jedinstvene ideje i biće prisutan jak osećaj sigurnosti u zajedničkom životu.

Uran u desetoj partnerovoj kući, predstavlja težnju da se naprave pozitivne promene zarad većeg uspeha u karijeri. Možda razumevanje među partnerima neće biti najbolje, jer će jedan od partnera biti previše konzervativan, dok će druga strana težiti praktičnosti.

Uran u jedanaestoj partnerovoj kući predstavlja promene u vezi zajednički hobija i druženja. Sa ovim položajem urana, partneri će težiti prvenstveno stvaranju prijateljstva i dobre komunikacije.

Uran u dvanaestoj partnerovoj kući težiće preispitivanju nekih starih navika i pogleda na život. Ova pozicija daje buntovnost i teško prilagođavanje partnera na zajednički život. Sa ovim položajem urana, stalno će biti prisutan osećaj krivice i neusaglašenosti.

O autoru

Slični postovi