Tranzit planeta kroz šestu kuću

SUNCE U ŠESTOJ KUĆI

Uspeh u poslu- higijena- zdravlje . Moći ćete da se dokažete na poslu, jer ćete imati naklonost autoriteta. Ako se potrudite predstoji vam uspeh. Drugi će imati više koristi od vašeg rada nego vi sami. A ako se desi neka trenutna kriza to može biti izvesni sukob sa saradnicima ili neslaganje . S ‘ obzirom da vam je bila smanjena vitalnost , vratićete se brzo u kondiciju. Morate čuvati oči, srce, kičmu i krvotok. I potrebno je da više vremena provodite na svežem vazduhu.

MESEC U ŠESTOJ KUĆI

Prehlade- nezgode na poslu- briga o zdravlju . Ovo je period kada ćete biti omiljeni na poslu, naročito u ženskom društvu . Predstoji vam puno kontakata, a mogući su i dobici.Imaćete puno poslovnih sastanaka , bićete jako vezani za posao, možete steći izvesnu popularnost , kao i veliki uspeh na poslovnom planu. Naći ćete svoj mir pored osoba u koje imate poverenja. U ovom periodu treba obratiti pažnju na česte prehlade i probavni sistem, kao i na emotivnu nesređenost. Zdravlje će vam biti promenljivo, pa treba biti oprezan i kod izbora hrane.

MERKUR U ŠESTOJ KUĆI

Podređenost- brze reakcije- plan o dodatnom poslu. U skorijoj budućnosti moguća je promena posla ili ćete imati još neki dodatni posao. Potrebno je da slušate savete na poslu. Inače, radićete više nego što možete i biće vam ugrožen nervni sistem , kao i pluća. Preporučuje se što više odmora, urednog života, zdrave hrane i zdravih navika. U ovom periodu više pažnje ćete posvetiti detaljima i delićete savete drugima kako nešto treba da se uradi. Zarad mentalne stabilnosti potrebno je voditi uredan život .

VENERA U ŠESTOJ KUĆI

Javni nastup- garderoba- poslovni uspeh- moguća bolest. Na radnom mestu ćete imati harmoniju , kao i sa svim zaposlenima. Imaćete i izvesne protekcije na poslu. U slučaju da nemate posao , a tražite ga, postoji velika šansa da nađete dobar posao, koji je odlično plaćen. Moguće je da ćete na radnom mestu sresti osobu koja će vam u emotivnom smislu biti veoma značajna. U ovom periodu vama posao donosi najveće zadovoljstvo, pa je neophodno to i ceniti. Potrebno je okrenuti se poslovima vezanim za rad sa ljudima , kao i za posao koji ima veze sa umetnostima. Neophodno je da obezbedite balans između rada i lenjosti. Ovo će biti period kada će sve bolesti biti povezane sa lenjošću, preterivanjem i uživanjem. Relaksirajte se, slušajte muziku i šetajte što je više moguće.

MARS U ŠESTOJ KUĆI

Operacija- svađe na poslu- ozlede na poslu. U ovom periodu vi možete biti izloženi napadima i neugodnostima na poslu. Biće prisutne sve učestalije svađe na radnom mestu i to najverovatnije sa podređenima. Predstoji period borbe na poslovnom planu. Imaćete dobru vitalnost i dobro zdravlje, međutim, potreban je veliki oprez, zbog mogućih povreda. Oporavak će biti brz. Ali ova pozicija zahteva izuzetan oprez. Nećete imati dobru komunikaciju sa svojim lekarom ili ćete imati problem da nađete određene lekove. Potrebno je puno fizičke aktivnosti. Ženama na poslu uslediće važan susret, dok muškarcima može da se desi sukob. Ovde će bračnom partneru uslediti izolacija.

JUPITER U ŠESTOJ KUĆI

Oprez sa zdravljem- sreća u poslu. Ako ste nazadovoljni poslom u ovom periodu, svakako je da će vam jupiter doneti sreću. Takođe predstoji vam finansijski pomak na poslu. Imaćete pomoć od podređenih, kao i nagrade. Opšte zadovoljstvo na poslu. Postoji i mogućnost napredovanja. Ne smete se prepustiti lenjosti.  Svoje obaveze na poslu ne prebacujte na druge. Vaše zdravlje , kao i vitalnost će biti zaštićeni. Imaćete i dobar apetit, zato ćete biti skloni gojaznosti, pa ćete imati posledice, zbog preterivanja .

SATURN U ŠESTOJ KUĆI

Nezahvalnost kolega na poslu- rad bez pauze ubija zdravlje. Bićete sposobni da izdržite težak rad, ali nemojte očekivati nikakav napredak u poslu, jer vas kolege ne gledaju dobronamerno. Biće puno problema vezanih za posao. Nećete moći da izbegnete ružnu sredinu i gubitke zbog podređenih. Inače, ovo je jedna od najtežih pozicija za posao, u nekim slučajevima daje nezaposlenost ili veoma težak put da bi se do posla došlo. Dolazićete samo do najgorih poslova , koji su uz to veoma loše plaćeni. Ovo nije dobar period ni za zdravlje. Postoji mogućnost da ćete raditi danonoćno ili ćete biti bolesni. Bolesti inače neće biti bolne, ali će svakako biti dugotrajne i za oporavak je potrebno puno vremena. Postoji i mogućnost interesovanja za dijete. Reumatizam može biti prisutan.

URAN U ŠESTOJ KUĆI

Promena posla- nervna slabost . Vi ste u prošlom periodu imali mogućnost da pokažete kako se najbolje snalazite i šta najbolje znate. A ako se tada niste potrudili, moraćete u ovom periodu. Inače, ovo može biti prekretnica u životu. Potrebno je jako se potruditi, jer će vam zdravlje biti i te kako ugroženo. Posledice mogu biti fatalne. Iz prošlog perioda ste ostali preokupirani. Sada kada je nastala kriza i nezainteresovanost za život, ne sme se trošiti energija na nepotrebno. Ovo je vreme kada se možete izlečiti ili se totalno upropastiti. Moraćete da se okrenete vrednostima, da se posvetite poslu, radu, interesima i korisnim stvarima. Ukoliko tako ne postupite, sva vaša energija koja se nagomilala će vam se kad tad sručiti na zdravlje. Imaćete neobično zaposlenje ili ćete se baviti neobičnim istraživanjima. Moguća je promena posla ili prekid posla. Svakako nećete raditi rutinske poslove. Bićete više privučeni poslu koji je rizičan. Inače, sve bolesti sa kojima ćete biti povezani u ovom periodu imaju veze sa psihom, ludilom, histerijom, halucinacijama, epilepsijom. Za vas je bolje da se lečite bioenergijom i alternativnim metodama, nego lekovima. Neophodno je da vodite jako uredan život, da koristite vitamine i da sačuvate koliko više možete svoje osetljive nerve.

NEPTUN U ŠESTOJ KUĆI

Umišljene bolesti- prevare podređenih- neobičan posao. U ovom periodu pružaćete pomoć drugima i svoje lične želje ćete podređivati drugima. Potrebno je vaše žrtvovanje, eventualno čak i briga o nekoj osobi. A može se očekivati i neka psihosomatska bolest i velike nelagodnosti da se uklopite u sistem. Moguće je da ćete biti i višak na poslu. Potrebno je promeniti svoj stav i ponašanje u odnosu na rad, zdravlje kao i pružanje pomoći drugima. Neophodno je ostati tolerantan i saosećajan u momentima kada neko želi da se osloni na vas.Nigde vas neće odvesti izbegavanje obaveza. Nađite smisao života u radu. A ako ne bude tako, doživećete patnje i nemir. U ovom periodu bolesti koje vas zadese neće biti lake za preciznu dijagnozu. Imaćete haos na poslu, kao i lošu saradnju sa kolegama. Puno podvala, intriga, smicalica , krađe, kao i razne blamaže će biti prisutne. Nešto će stalno nestajati . Uopšte nećete biti rasploženi za rad i teško ćete se snalaziti. Možda izgubite posao. Ako vi sami ne napravite neku promenu ili pomak u vezi posla, kao i u vezi urednog života, može se desiti da će vam neko drugi nametnuti to.

PLUTON U ŠESTOJ KUĆI

Instinkt za lečenje- fatalne bolesti- fanatičan radnik. Imaćete veliko nezadovoljstvo , kao i nemir u vezi posla. Za vas ništa neće imati smisao.Postojaće velike opasnosti na poslu, kao i pretnje. Morate obratiti pažnju na svoje ponašanje. Volećete da namećete svoje mišljenje. Vi nećete moći da podnesete podređeni položaj, pa ćete zahtevati od od sebe i drugih veoma jaku disiplinu i puno rada. Neophodno je da povedete računa o svom ponašanju, jer ćete imati gubitak posla , kao i veoma česte promene u vezi posla. Naučite da se uklapate u radnu sredinu. Ovo je period koji je povezan sa jakim zdravljem i dobrim telom , pa vas samo mogu savladati najfatalnije i najopasnije bolesti i operacije .

 

 

O autoru

Slični postovi