Tranzit planeta kroz sedmu kuću

SUNCE U SEDMOJ KUĆI

Trgovina- javno ispoljavanje. Vaši odnosi sa javnošću, poslovnim partnerima su naglašeni , kao i odnosi u braku. Veoma lako vam se mogu otvoriti vrata uspeha ako budete imali stabilne odnose. Bitno je da budete u bliskim kontaktima sa drugim osobama, jer niste samostalni, a drugi ljudi su neiscrpan izvor energije za vas. Svojom pozitivnošću privući ćete pažnju okoline. Možete ući u poslovne odnose, ali se pri tome ne preporučuje samostalnost, jer vi bolje funkcionišete u paru. Mnoge osobe ćete privući svojim ponašanjem, kako ugledne i osobe od položaja, tako i one koji glume.

MESEC U SEDMOJ KUĆI

Neverstvo- popularnost- promena partnera. Veoma česti kontakti sa poznatim ličnostima. Aktivnosti koje se dešavaju u ovom periodu okupiće mnoge ljude i biće veoma uspešne.Na partnera ne treba vršiti pritisak da bi vam udovoljio.Vi ćete poželeti nekog ko je romantičan. Ali postoji veća mogućnost da privučete nekog ko je razmažen i nepouzdan. Ovo je period gde će trgovina biti naglašena. Postoji mogućnost više brakova. Može se reći da bi brak mogao biti jako podložan usponima i padovima, razdvajanju, sa mnogo romantike i još više problema.

MERKUR U SEDMOJ KUĆI

Podrška- nervna kriza- trgovina. Ovde vam je najveće usmerenje na brak i trgovinu. Potrebno je izbegavati raspravke i svađe, jer možda i vi niste nekada u pravu. Sve što radite u ovom periodu treba da doživi veliki uspeh. Biće vam potreban neko ko će vas stimulisati i sa kim možete da delite svoje stavove na način koji vama odgovara.

VENERA U SEDMOJ KUĆI

Lep partner- srećan brak- zapaženost u javnosti. U javnosti ćete imati privilegije, steći ćete popularnost. Ovo je dobar period za ortakluk, sudske procese i trgovinu. U braku očekujte harmoniju i sreću. Odličan period za učestvovanje u svim društvenim aktivnostima i zato je potrebno angažovati se i u toj oblasti. Može se desiti da upoznate osobu koja je lenja, površna , neverna , a uz to i rasipnik, zato budite veoma oprezni.

MARS U SEDMOJ KUĆI

Loše za partnera- svađe u braku- neprijatna suočavanja. Između vas i vašeg partnera biće prisutno mnogo napetosti. Možda vaš partner neće podržati vaš stav, pa će biti neprijatnosti. Veoma je moguć razvod. Vaš partner želeće da dominira, a vi ćete svojim agresivnim stavom samo izazivati neprijateljstvo. Ovo nije dobra pozicija za brak. Inače, ovaj položaj privlači uniformisana lica. Takođe, ovo nije dobar period za kupoprodaju, sud, ortakluk i trgovinu. Moguće je i parničenje. Sa ovom pozicijom budite spremni za suočavanje sa svim javnim neprijateljima i obračun sa njima.

JUPITER U SEDMOJ KUĆI

Dobitak od javnih poslova- uspeh kod publike. Uspeh u trgovini, pomoć u javnosti i harmoničan brak .Pobedićete svoje neprijatelje. Mogli bi biti veoma uspešni u poslovnim transakcijama. Potrebno je da potražite osobu koja će vam unaprediti život i proširiti vam vidike. To može biti i stranac ili neka osoba koja je druge vere. U ovom periodu slede dobri saveti, kontakti sa bogatim ljudima i mogućnost velike materijalne pomoći. Sebe, u ovom periodu, treba da eksponirate što više. Na sudskim procesima imaćete uspeha, kao i u ortakluku. Izuzetna obazrivost se zahteva samo kod upoznavanja bračnog partnera.

SATURN U SEDMOJ KUĆI

Kasniji brak- strah od javnosti- teški odnosi. Sa ovom pozicijom ne bi nikako trebali da ulazite u trgovinu ili neko partnerstvo. Svi vas uglavnom kritikuju. Tek kasnije možete očekivati neki uspeh. Srećete ozbiljne, hladne i stare osobe, a s’ obzirom da su oni karmičke osobe , nećete biti u mogućnosti da ih izbegnete. Sada nije trenutak da se stupa u brak, a ako se to baš sada desi, desiće se samo zbog tradicije, porodice i reda. U tom braku bi se mogla očekivati stabilnost, a nikako romatika, vremenom bi sve prešlo u veliko mučenje. U ovom periodu, bolje je da budete samostalni i sve radite sami, jer u suprotnom , imaćete promašen brak, partner bi mogao i da se razboli, da vam bude ogroman teret, čak i da strada, a razvod bi inače bio neminovan.

URAN U SEDMOJ KUĆI

Uznemirenje javnosti- skandali- nestabilan brak. U ovom periodu bi mogli biti u nekim neočekivanim situacijama i da tako steknete neka nova iskustva u vezi braka ili javnosti. Potrebno je da se uskladite i da se promenite na tom planu. Preliminarna je vaša prilagodljivost u zajedničkom životu ili u kolektivu. Vi ćete tražiti svoju slobodu i nećete želeti da vas drugi sputavaju. Teško ćete se prilagoditi, veoma često ćete ulaziti u konflikte, vi sami treba da popustite. Ako ne budete želeli da se promenite, moraćete da menjate partnera. Shvatićete da svojim prilagođavanjem možete mnogo dobrog i pozitivnog da unesete u vašu vezu ili brak , a samim tim sve bi bolje funkcionisalo. Sa ovom pozicijom treba da očekujete razne avanture, iznenadne događaje u braku, iznenađenja u trgovini, javnosti. Ovo će biti period veoma velikih uzbuđenja u vašem životu. Mogući česti rastanci sa partnerom.

NEPTUN U SEDMOJ KUĆI

Blamaže u javnosti- prevara partnera- neobičan brak. Sebi morate priznati da bi vaši odnosi bili mnogo bolji kada bi ste vi pružili više. Sebi ste previše okrenuti, zadovoljavate isključivo svoje potrebe. Prisutna je zanesenost i razočaranost. Tajno čeznete za savršenim partnerom, umesto da promenite svoj stav. Ako budete očekivali od druge strane da se samo on menja, onda ćete samo vi biti nezadovoljni i sve više će vam se rušiti veza. U braku će vladati izvesna konfuzija. Koga god da sretnete nećete ga dobro proceniti. A takođe nećete moći da izbegnete i odnos sa osobom i koja vam ne odgovara , jer su u pitanju karmički susreti. Očekivanja koja su nerealna uvešće vas u razočarenje i bol. U svakom slučaju bićete žrtva, a postoji mogućnost podmetnute dece. Ne smete da budete sažaljivi, jer zbog toga možete biti i te kako ismejani u javnosti. Za ortačke poslove nije povoljan period, jer možete biti prevareni i izmanipulisani. Može se desiti korupcija, neiskrenost i obmana. Pravne stvari potpisujte sa izuzetnim oprezom. Biće pojačana potreba za spavanjem, a postoji mogućnost pojave duševnih bolesti.

PLUTON U SEDMOJ KUĆI

Karmički susreti- javna bruka- destruktivni odnosi. Biće prisutno ogromno nezadovoljstvo u braku ili javnosti. Može vam se, vrlo lako, desiti da sretnete nekog posle koga nećete više nikada u svom životu  biti isti. A tu je potreban izuzetan oprez. Ukoliko ste vi u braku, intenzitet odnosa biće izuzetno jak, a emocije će varirati od fatalne ljubavi pa do mržnje i borbe. Vaši partneri će zbog posla, biti uniformisana lica. U ortačkim poslovima ćete uspeti samo ako vi dominirate. Ovo je najteži položaj, položaj stradanja, položaj žrtve, zajedno sa svim osobama sa kojima ste bliski.

O autoru

Slični postovi