Tranzit planeta kroz osmu kuću

SUNCE U OSMOJ KUĆI

Ugroženost- posledice. U ovom polju sunce predstavlja zaštitu života, štiteći samu osobu od nasilnih događaja i kriza. Takođe može predstavljati i period strasti.  Sve što vam se dešava neće biti slučajno i ako uspete konstruktivno da prebrodite ovaj period bićete kao preporođeni. Ovo može predstavljati i period kada možete naslediti novac od drugih osoba, uglavnom muških članova porodice. Bićete u situaciji da preduzmete odgovornost za nešto u životu. Ako su aspekti loši, možete osetiti i tamnu stranu ove pozicije sunca. Životne opasnosti, operacije, stradanja izvesne muške osobe i vašu patnju zbog te osobe. To je period pun stradanja, uspona , padova, krize ćete morati da prevaziđete, a biće ih mnogo.

MESEC U OSMOJ KUĆI

Stipendija- slabost- depresija- strah od smrti. Ovo je period emotivnih kriza i duševnih patnji. Možda ćete doživeti i veoma bolno iskustvo i to kroz gubitak dragog bića, verovatno iz porodice.I upravo taj događaj može biti prekretnica u vašem životu. To će biti moment vašeg duhovnog buđenja. Međutim to će se odraziti na vaše zdravlje i najugroženiji vam mogu biti reproduktivni organi, kao i problemi sa trudnoćom. Ženske osobe sa ovom pozicijom meseca biće emotivne, suviše ljubomorne i jako osetljive. Potrebno je izbegavati javna mesta, skupove i vodu. Postojaće mogućnost da preko nekog iz porodice dobijete novac ili nasledstvo. Bićete okupirani lošim stvarima, velikim strahovima, brigama i depresijama.

MERKUR U OSMOJ KUĆI

Smrt rodbine-suočavanje- nervoza. Nervozni ste, depresivni i očajni. Morate čuvati svoje nerve, jer ćete u suprotnom oboleti. Nemojte previše pažnje posvećivati predosećajima. Uočavaćete stvari mnogo bolje nego ranije. Bićete stalno upleteni u neke tajne. Zarađivaćete novac, ali ćete ga brzo i trošiti.

VENERA U OSMOJ KUĆI

Poklon- miraz. Ovo je polje dobitaka preko nečije smrti. Ako se nađete u opasnoj situaciji, od pomoći će vam biti neka žena. Potreban je veliki oprez, jer zbog novca, ljubavi ili neke špekulacije, veoma lako možete biti uvučeni u neke mračne radnje. Tada vam život može biti ugrožen i u sve ovo vas može uvući partner. Zbog novca ćete biti spremni na sve. Iskorišćavaćete svoje partnere čak i po cenu da ih dovedete u životnu opasnost. Venera u osmom polju daje zaštitu i kada nastupi neka teška situacija, ona vam je garancija da ćete se ipak izvući iz opasnosti. Takođe, mogući su dobici , poput nakita ili umetničkih stvari. Sa ovom pozicijom se treba čuvati žena, jer bi i one mogle biti incijatori da vas uvuku u problem.

MARS U OSMOJ KUĆI

Operacije- nagla smrt- strast. Privlačićete životne krize jer ste jako ratoborni, bučni, netolerantni i puni erotskog naboja u sebi. Ovo je period opasnosti po život, naročito od uniformisanih lica. Negativna energija može da se kanališe kroz bavljenje nekim sportom. Novac će vam drugi lako trošiti, a teško da ćete ga dobiti. Stalno ćete biti pod uticajem partnerovih finansija. Moguće nasilje, kao i operacije, no, može se desiti i smrtna opasnost. U ovom polju ćete gubiti, ishod vaše borbe može biti fatalan i tragičan. Neće vam ni materijalna strana biti okrenuta. Sa ovom pozicijom potrebno je da se nađe rešenje za izlaz iz negativnosti, zato je potrebno u ovom periodu pokazati svoju snagu.

JUPITER U OSMOJ KUĆI

Rastavljanje- uspešan ishod procesa. Preživećete sve opasnosti bez većih poteškoća. Ovde vas jupiter štiti od teških iskustava i kriza, kao i od smrti. Jupiter će vam ovde doneti materijalni prosperitete, stipendije, moguće nasledstvo, razne poklone. I sa ovom pozicijom važno je biti umeren.

SATURN U OSMOJ KUĆI

Period bez nasledstva- gubitak ponosa- veliki udarac sudbine. Ako upadnete u neku krizu možete osetiti udarac sudbine. Neophodno je izbegavati nasilje da bi spasili sebe. Morate se držati po strani i kloniti se provokacija, jer sve to nagoveštava veliku opasnost za vas. Gubitak kroz finansije. Takođe, nije dobra pozicija ni za partnerstvo, jer su partneri osobe bez novca. Bićete skloni i prevarama da bi došli do cilja, odnosno novca. Iz ovog perioda , sem samoće , nemojte ništa dobro očekivati.

URAN U OSMOJ KUĆI

Srčani udar- nagli završetak- iznenadna duboka promena. Sada u vašem životu nastupa period krize odnosa sa drugima. Nećete izaći nepovređeni sa ovom pozicijom. Morate biti veoma razumni, potrebno je da sagledate sopstvene unutrašnje vrednosti. Ili morate nešto žrtvovati ili ćete vi biti žrtva, a nakon ovog perioda, možete početi sasvim nov život. Sa ovom pozicijom ne sme se vraćati unazad i odlučnost je neophodna. Ako ste u prošlom periodu bili vezani za nešto ili za nekog ovo će vas dovesti do mudrijeg pristupa životu. Morate sagledati dublju prirodu društvenih odnosa, na jednom višem nivou, zarad vašeg emocionalnog sazrevanja i snalaženja u novonastaloj situaciji. Životna kriza će doći iznenada, životni zemljotres nenajavljen i zbog toga morate krenuti ponovo, sve iz početka. Sve što dolazi, dolaziće brzo, biće bolno i neočekivano za vas. Mnogo dobitaka pa će uslediti i gubitci, novac vam neće biti preliminaran, mada sa ovom pozicijom nećete ga imati puno. Možete dobiti neko nasledstvo ili poklon. Sa ovom pozicijom, životna opasnost može da se desi od struje, u saobraćaju, zbog mašina, eksplozija ili zemljotresa. Inače, bićete skloni buntovništvu, provociraćete druge, možda se priključite i nekoj sekti ili organizaciji. Možda ćete biti emocionalno hladni ili ćete preterivati u seksu , moguća je i distanciranost. Veoma je važno da čuvate nerve, jer uran u osmoj kući skoro uvek donosi nervne slomove i ogromnu opasnost od paralize i zato čuvajte svoje zdravlje što više možete.

NEPTUN U OSMOJ KUĆI

Zagonetni kraj- sve se zakomplikovalo- duševni lavirint. Pod ovom energijom, neptun vrši uticaj na vašu samu suštinu života, a najviše na seksualnost. Ovo je trenutak kada ćete sa nečim morati da se rastavite i tada možete izgubiti kontrolu. Seksualni nagon može biti veoma izražen ili skoro potpuno negiran. Ova pozicija dovodi do preispitivanja sopstvenog stava. Vi ćete morati da se odlučite šta ćete promeniti ili vaš životni stav ili vašu prirodu, jer nije trenutak za povlačenje. Međutim , traži se žrtva u smislu da se ostavi sve što je dovodilo do konfuzije i nezadovoljstva, nešto čime ste bili zavedeni ili obmanuti. Pored seksa, tema ove sfere je i novac i to onaj koji dobijate od drugih i nasledstvo. Sve to možete sada konačno dobiti, ali i potrošiti. U ovom polju je vrlo tanka linija između ludila i genijalnosti. Izbegavajte nejasne situacije od kojih možete da nastradate. Komplikacije u vezi nasledstva ili nečije smrti. Takođe, lako možete biti žrtva podvale i prevare i nikako ne treba da ulazite u partnerstva ili da pozajmljujete, jer će vam mnogi obećavati, pa će vam na kraju svi okrenuti leđa. Lako možete izgubiti nasledstvo i potrošiti novac. Vi morate voditi računa o zdravlju, jer preti trovanje, gušenje, davljenje, pogrešno dati lekovi, prevelika doza alkohola, narkotika, moguća koma. Ovo je položaj saznanja misterije smrti i ponovonog rađanja.

PLUTON U OSMOJ KUĆI

Destrukcija psihe- dramatične situacije- definitivna promena. Vaš život je dinamičan sa puno dramatičnih situacija, skoro do susreta sa smrću. Imate strahovitu moć regeneracije i preživljavanja. Vi znate kako se transformiše negativna energija u spiritualnu snagu. Vaša borbenost se graniči sa ludilom, ili ćete nešto uraditi ili vas neće biti. Dobićete neko nasledstvo, ali će neko probati da vas ospori u tome, pa je neminovna borba dok se stvari ne iskristališu. Ako budete imali operaciju, pokušajte da je odložite, jer ishod neće biti povoljan. Izbegavajte masovna okupljanja, jer je moguća velika nesreća, nasilna smrt, od oružja, eksploziva, nasilje mogu učiniti uniformisani ljudi.

O autoru

Slični postovi