Tranzit planeta kroz devetu kuću

SUNCE U DEVETOJ KUĆI

Politika- književnost- duhovnost. Lako ćete završavati velike poslove. Steći ćete čast i ugled. Ukazaće vam se prilika da odete u inostranstvo. Uvek idite samo ka istini, jer će vam to otvoriti energetski tok, a kad god budete govorili laži, to će vam se odraziti na zdravlje. Postoji mogućnost da uđete u neki posao koji je povezan sa štampom i poslom koji zahteva prenošenje znanja.

MESEC U DEVETOJ KUĆI

Uspeh u književnosti. Vi ćete poželeti da se odselite, ali to će vas brzo proći, jer stalno menjate svoje želje. Postoji mogućnost da neko iz vaše porodice ode u inostranstvo. Ovaj položaj ukazuje na protekcije i dobre okolnosti, ta pomoć će stići od neke starije žene iz daleka.Snovi o sreći. Bilo bi dobro da odete na dalji put ili provedete izvesno vreme pored mora. Ovo je takođe period kada možete zapostaviti svoje studije.

MERKUR U DEVETOJ KUĆI

Putovanja- poslovi vezani za književnost. Ovaj period je veoma dobar za obrazovanje, možete lako završiti započeto i dobiti diplomu. Imaćete puno razgovora na temu filozofije. Postoji mogućnost odlaska u inostranstvo ili ćete imati posao koji je povezan sa medijima. Imaćete uspeha u turizmu, spoljnoj trgovini, špediciji i pravnim poslovima. Postoji opasnost na dalekim putovanjima, prvenstveno od saobraćaja, zatim od gubitka posla ili ćete imati problem sa dokumentima.

VENERA U DEVETOJ KUĆI

Avanture- iskrenost- ugodna putovanja. Čeznućete za lagodnim životom. Najbolje je da odete na neko putovanje i upoznate strane kulture i sve ono što je mistično i daleko. U ovom periodu ćete tragati za nekim istinama. A partneri koje ćete susretati biće iz druge sredine ili će biti druge vere. U ovom periodu bavite se izdavaštvom, čije su glavne teme: estetika, ljubav i umetnost. I kroz ovu vrstu posla može doći do velikog zadovoljstva i materijalne dobiti. Na vidiku će biti i ljubavne afere, naročito na putovanju i zato je potrebno da zbog toga ne izgubite svoj ugled. Položaj venere ukazuje da ćete u svim odnosima biti pomalo neiskreni.

MARS U DEVETOJ KUĆI

Fanatizam- skeptičnost- opasna putovanja. Sa ovom pozicijom marsa, put u inostranstvo nije preporučljiv, ukoliko nije sve dobro isplanirano, tamo oočekujte puno borbe i rada. Ženske osobe baš u ovom periodu mogu sresti svog suđenika i to u inostranstvu. Imaćete sklonosti ka fanatizmu.

JUPITER U DEVETOJ KUĆI

Uspeh u velikim stvarima. Vama će se smešiti sreća u narednom periodu. Imaćete mnogo prilika , zato se trudite svaku da iskoristite. Potrebno je usmeriti se na velike stvari. Imaćete sreće u poslovima koji su vezani sa inostranstvom, duhovnošću, religijom, politikom, književnošću, pravom. Ovo je period kada je povoljno putovati. Ukoliko budete imali priliku odselite se u inostranstvo. Vi duhovno treba da napredujete.

SATURN U DEVETOJ KUĆI

Duboko razmišljanje- moralni pad- ozbiljan stav. Vas saturn može naterati da uđete u suštinu svog bića i to vam možete naneti bol, jer možete otkriti nešto ili doći do nekog saznanja. Okrenite se filozofiji, ali isto tako praktikujte i duhovnost. Sve što je vezano za materijalno neće imati dobar završetak. Sa ovom pozicijom saturna teško je otputovati u inostranstvo. Ako se i desi da odete na neko dalje putovanje zbog posla, tamo će vas čekati samo puno rada, tegoba i još više problema. Želećete da postignete uspeh i ukoliko date sve od sebe uspećete da nadvladate svoju nesigurnost.

URAN U DEVETOJ KUĆI

Duhovnost- revolucionarno delo. U prošlom periodu verovatno ste prošli mnogo bola. Dok vas u ovom periodu očekuju promašaji, društveno nerazumevanja, seksualni problemi i emocionalna distanciranost. U ovom periodu, uran vas vodi u pravcu revolucionarne promene pogleda na svet, u pravcu sukoba sa tradicionalnošću, da se ne živi u granicama postojeće religije, svemu što su vas drugi učili. Ovo je period kada ćete moći da iskoristite sposobnost da vidite ono što se običnim očima i načinom razmišljanja prosečnog čoveka ne može dokučiti. Na mentalnom planu možete doneti nešto novo, neki nov koncept, shvatanje življenja. Bićete opterećeni dalekom budućnošću ili dalekom prošlošću. Morate da budete produktivni, ali ne i destruktivni. Ako odete negde daleko srešćete nekog ko će ostaviti posledice na vaše stavove.

NEPTUN U DEVETOJ KUĆI

Mistične veze- nejasan pogled na svet. Vi ste nezadovoljni i imate nejasan pogled na život. Um vam je u ovom periodu otvoren za spoljne uticaje i lako može da se desi da budete privučeni filozofijom. Morate biti oprezni, jer priklanjanje drugima je bežanje i to će vas uvući u neko razočarenje. Od vas se traži izvesna doza odgovornosti. A ako ste izgubili pravac, sada je pravi trenutak za duhovnim traganjem. Shvatićete da autoriteti neće rešiti vaš problem, ali imaćete šanse da otkrijete razlog duhovnog pada i otkrijete nove smernice za život. Mučeništvo nije izbor, kao ni zastranjivanje. Treba da izađete iz alternativnih rešenja koristeći svoj intelekt, a ne vizije. Čvrst oslonac na zemlji može vas dovesti do saznanja šta je ispravan put. Odlučićete se možda za učenje, jer osećate prazninu. Ovo je period kada će biti prisutna konfuzija u aktivnostima koje se ne završavaju. Moći ćete da dosegnete vrlo suptilne nivoe svog bića i postignete nešto više u umetnosti. Imaćete neobične ideje. Možda ćete pomagati drugima u njihovom duhovnom traganju. Budite jako oprezni, jer postoje sve šanse da postanete žrtva neke sekte. Negativnosti se odražavaju kroz probleme u inostranstvu, prekid školovanja, lutanja, jer odjednom možete izgubiti orijentaciju.

PLUTON U DEVETOJ KUĆI

Duboka saznanja- razaranje- ideološki preokret. Verski ili politički fanatizam. Ispred vas je period radikalnih preokreta, kada sve može biti praćeno haotičnim stanjem. Ovo je položaj koji čoveka nagoni na asocijalno ponašanje, netrpeljivost prema drugim kulturama. Nemojte nikako ići u inostranstvo.

 

O autoru

Slični postovi