astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Tranzit planeta kroz jedanaestu kuću

SUNCE U JEDANAESTOJ KUĆI

Ostvarenje nada- prijateljstva- uspeh kroz veze. Vama puno mogu pomoći prijatelji da realizujete svoje ciljeve, ukoliko su oni jasni. Plodovi vašeg rada su naglašeni. Lako se može dogoditi da baš sada osnujete neku organizaciju. A može vam se desiti da budete pod uticajem drugih ljudi. U ovom periodu zahtevaćete puno od drugih, a to može izazvati mnogo sukoba, kao posledicu ćete imati poteškoće da se vaši planovi ostvare.  Ako krenete putem saradnje očekujte pomoć nekog prijatelja, iskoristite sve veze i imaćete mnogo uspeha u svemu. Imate sve šanse da uspete, suzbijte svoju naglašenu sujetu, da zbog nje ne bi propustili zadovoljavajući period.

MESEC U JEDANAESTOJ KUĆI

Puno prijatelja- nerealni planovi. Želje i planovi koje imate vrlo su nepostojani. Period koji je pred vama biće ispunjen druženjem sa prijateljima, jer ćete se lako prilagođavati njima.
Voleće vas svi, jer većina prema vama gaji simpatije. Vama će najviše odgovarati oni koji su nežni, brižni, roditeljski bliski. Ovo je period kada ćete biti jako omiljeni kod žena. Morate biti jako oprezni kome poklanjate svoje poverenje, jer neki tzv. prijatelji uvek u problematičnom trenutku zataje ili okrenu leđa. To nije razlog da se osetite odbačenim ili prevarenim. Nemojte dozvoliti da vaše raspoloženje bude razlog neuspeha i slabog efekta rada.

MERKUR U JEDANAESTOJ KUĆI

Pomoć od prijatelja- pisci- razni prijatelji. Vi razmišljate o poslu i nešto planirate. Sposobni ste da organizujete grupne aktivnosti i iskoristite to, jer upravo kroz vaša poznanstva i protekcije možete realizovati ciljeve ili neki nov projekat. Nemojte ni sa kim prekidati kontakt, nikada se ne zna kada će vam ko zatrebati, no zato pazite da ne budete površni u druženju, jer možete postati žrtva prevare i laži.

VENERA U JEDANAESTOJ KUĆI

Veze sa prijateljima i usluge. Bićete zainteresovani za rešavanje socijalnih problema. Period kada prijateljstvo možete pretvoriti u ljubav. Srdačne i druželjubive osobe uvek imaju mnogo prijatelja oko sebe. Trudite se da uvek i svuda unesete elemente harmonije i saradnje. Puno prijatelja suprotnog pola. Pazite, prijateljski odnosi se kvare kada se upletu emocije.

MARS U JEDANAESTOJ KUĆI

Krivica- period bez podrške- svađa sa prijateljima. Vi ste sami krivi što nemate puno prijatelja i što vam se prijateljstva kvare, jer im namećete stavove i mešate im se u život, pa u odnos unosite element svađe i napetosti. Kad ste vi u pitanju i vaši ciljevi, agresivni ste i beskrupulozni. Planovi su vam rizični. Plodovi rada biće mali. Najviše ćete se družiti sa muškim polom, njima preti opasnost. Vas treba izbegavati u ovom periodu, jer drugima donosite nevolje. Pokušajte da budete korektniji.

JUPITER U JEDANAESTOJ KUĆI

Društveno angažovanje- ispunjenje planova. Društveno se usmerite i uskladite sa situacijom i ostvarićete svoje ciljeve. Iskoristite priliku da se nametnete i preuzmete vođstvo u nekoj asocijaciji, jer će se sve to kasnije odraziti i isplatiti. Na putu uspeha očekujte pomoć prijatelja i protekcije.

SATURN U JEDANAESTOJ KUĆI

Problemi od strane društva- grupa- neispunjene nade. Vas saturn nagoni da integrišete svoju individualnost u grupu. Period ličnog samostalnog je prošao. Koliko budete pružili društvu, toliko će vam se i vratiti. Ovo je položaj koji može ukazati na usamljenost i nerazumevanje od strane vaših prijatelja, jer se plašite kontakata. Loš položaj za finansije, problem da se dođe do novca, gubitci, neredovna zarada. Sada cilj neće biti ostvaren, ali ako bude, to će biti samo sa mnogo gubitaka. Puno ćete se žrtvovati za prijatelje. Može vam se veoma lako desiti da se zaljubite u nekog ko ima hladne emocije. U ovom periodu, samo uz pomoć i sa prijateljima je moguć uspeh i sreća kroz posao, a to se pre svih odnosi samo na one moralne, iz detinjstva ili starije. Svi ostali tzv. prijatelji donose štetu, jer vas neće razumeti. Kod njih ćete nailaziti na odbijanje i na pakost.

URAN U JEDANAESTOJ KUĆI

Nagla i iznenadna promena u odnosu na društvo i prijatelje. U proteklom periodu nije vam karijera išla pravom linijom. Moraćete da naučite lekciju uklapanja u kolektiv. Od vas se očekuje da svoju jedinstvenost i originalnost apsolutno podredite višim društvenim interesima. Period naglašenih humanističkih i liberalnih impulsa. Uran ovde daje velike ideje i odziv na kolektivne i grupne potrebe, kao što su sekte, partije, društva i organizacije, jer je čovek usklađen sa kolektivnom potrebom za revolucijom. Ali vi bi ste da zadržite svoj status, da se ne menjate, imate i suprotne ideje, držite do svog mišljenja, čak se i suprotstavljate. Ovde je naglašen problem odanosti, pa se odražava i u bračnim odnosima. Izlaz za vas bi bio kada bi se okrenuli nekom istraživanju. Vi se suprotstavljate nekoj društvenoj nepravdi. Neobičnih ste planova. Prijatelji su vam vrlo neobični, to vi upravo tražite, jer takvi privlače vašu pažnju, genijalci do ludila. Ali vi njima, kao ni oni vama ne donose dobro. Nećete voleti da ulazite u bliske veze, pa će vam druženja biti neredovno. Postoji verovatnoća da ćete prići raznim udruženjima.

NEPTUN U JEDANAESTOJ KUĆI

Nespretnost- neuspeh- nepoverenje. Vi sada treba da iskoristite priliku da se sa drugima vežete na širem društvenom planu. Sve lično podredite društvenom. Ne vezujte se samo da bi pobegli iz ličnih problema. Svi planovi koje imate su nejasni, nerealni i beskorisni. Komplikacije oko rezultata rada. Ovo je period obmana, prevara i haosa, koji vam u život unose drugi ljudi i prijatelji. Sve zbog toga što ne umete da napravite neku distancu, pa je lako uticati na vas. Ne okrećite pogled pred činjenicama, jer ste često žrtva. Ova pozicija je siguran pokazatelj da će vas prijatelji odvući na krajnje pogrešan put.

PLUTON U JEDANAESTOJ KUĆI

Propast nadanjima- nemir- opasan član nekog društva. Vas će privlačiti vrlo opasni i asocijalni prijatelji, na koje se ne smete oslanjati. Imate nerazumne ambicije. Svojom snagom jako delujete na svoje okruženje, prosto imate hipnotičku snagu na prijatelje. Želite da budete prvi i neprikosnoveni, glavni, ne znate za kompromis u druženju. To sve ukazuje na veliki finansijski uspeh, uz pomoć prijatelja koji su vrlo moćni, uticajni, ali i mračni i tajanstveni. Međutim, kroz prijatelje može doći smrt, bol i patnja.

O autoru

Slični postovi