astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Simboli sreće za poslovni uspeh

Simboli sreće za posao su predmeti koji tradicionalno predstavljaju dobru sreću i dizajnirani su tako da pojačavaju dejstvo i donesu nam unapređenje. Ovde je opisan samo mali deo simbola koji nam može pomoći pri realizaciji ideja i želja , kao i svih težnji koje imamo u vezi posla.

Hematit

Hematit je kamen sreće za poslovne ljude i žene. Nekada su ga vojnici nosili pre borbe, a njegova energija je predstavljala otvaranje vrata, hrabrost, povećanje prednosti u toku sukoba i pobedu. Verovalo se da će povećati fizičku snagu i sprečiti krvarenje. Hematit je srećan simbol zbog zelene boje koja je ujedno boja novca i povezan je sa obiljem, rastom i prolećem. Zelena je boja rasta, a aktivira naš um da da bude u istom nivou sa rastom. Hematit ima crvenkaste tačkice, koje upečatljivo sijaju. Stavite ovaj kamenčić u vaš novčanik ili ga nosite kao amulet.

Sveta zmija

Sveta zmija simbolizuje temeljno bogatstvo. Ona se može videti u svim drevnim arhitekturama. Ona govori o vrsti obilja koje je stabilno, ništa ne može umanjiti ovu vrstu bogatstva. Ova sveta zmija je simbol za materijalno i može podstaknuti naše materijalne i finansijske snove u stvarnosti. Sveta zmija je takođe odlična za poslovne ljude, jer je to simbol ravnoteže. To je luka i muške i ženske energije, a time i proizvodi stabilizirajući učinak. Stavite sliku svete zmije iza retrovizoru vašeg automobila ili negde na uočljivo mesto i aktiviraćete finansijsku stabilnost svaki put kada sveta zmija uhvati vaš pogled.

Novčići

Držite uvek određenu svotu novca u svom džepu, torbici ili na nekom određenom mestu , da bi novac bio privučen. Postoji puno verovanja u vezi novčića, kao simbola sreće. Bacanje srebrnog novčića u ponoć, tokom faze mladog meseca donosi finansijski blagoslov.

Rog izobilja

Rog izobilja takođe služi kao srećni simbol, jer donosi veliko obilje. Veruje se da donosi sreću, puno prijatelja, klijenata i obilje.

Slon

Slon je simbol dobre sreće i bogatstva. On predstavlja statusni simbol. Ako ćete nositi slona kao amblem za sreću u poslu onda je potrebno staviti ga u određenu poziciju.

Malahit

Malahit je povoljan kamen za poslovne ljude. Poslovni ljudi stavljaju malahit u uglove svojih poslovnih objekata verujući da će kamen magnetizovati nove poslovne prilike. Malahit možete držati u džepu, torbici ili novčaniku zarad sticanja bogatstva. Njegova zelena boja asocira na novi rast u finansijskom i poslovnom smislu. Veruje se da upozori na predstojeću opasnost. Malahit je lek za sve, pomaže kod spavanja, a kada se nosi kao amulet u blizini srca unapređuje ljubavnu energiju.

Točak

Točak predstavlja simbol energije i kretanje kroz sve stvari. Ako koristite ovaj simbol sreće neka se on uvek okreće u smeru kazaljke na satu, jer je taj smer najviše povoljan za poslovanje i bogatstvo.

O autoru

Slični postovi