astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Astrološke amajlije

Ovan: amajlija u obliku srca, kao i svi kristali u ovom obliku. Amajlija u obliku srca ovnovima donosi sreću u ljubavi. Stavite je na sto ili ispod jastuka da bi imali sreću u ljubavi.

Bik: figurica konja. Ova amajlija simboliše snagu i odanost, a osobama u ovom horoskopskom znaku doneće istrajnost. Ovu amajliju stavite na sto ili je nosite sa sobom.

Blizanci: ključevi starinskog oblika. Ovu amajliju možete staviti na bilo koje mesto u kući, a poželjno je nositi je sa sobom u džepu. Ključevi simbolišu otvaranje.

Rak: figurica bude. Ovu amajliju nosite sa sobom u džepu, a takođe je možete staviti u spavaću sobu ili blizu ulaznih vrata. Ova amajlija će doneti mudrost i dugovečnost.

Lav: žeton za poker. Ovu amajliju možete nositi sa sobom ili staviti na radni sto da bi poboljšali svoje ideje. Na ovoj amajliji treba da bude ucrtana detelina, srce i konj.

Devica: dugme. Amajlija treba da je od posebnog materijala. Ova amajlija će poboljšati kreativnost i inspiraciju.

Vaga: figurica lopte. Ovu amajliju nosite u novčaniku. Ona će poboljšati kreativno izražavanje.

Škorpija: metalni novčići. Ova amajlija doneće sreću u putovanjima. Stavite ovu amajliju u svoju sobu ili je nosite je u novčaniku.

Strelac: figurica psa. Ova amajlija će poboljšati finansijsku stranu. Držite ovu figuricu na stolu ili u spavaćoj sobi.

Jarac: poštanske marke. Ova amajlija se drži na stolu ili noćnom ormariću. Simbolizuje sreću na putovanjima i ostvarenje kontakata sa osobama koje žive daleko.

Vodolija: mala staklena kulgica ili kliker. Ova amajlija se nosi u džepu ili torbi. Ova amajlija će doneti sreću pri ostvarenju ciljeva.

Ribe: figurica u obliku ribe. Ovu amajlijau stavite u spavaću sobu ili radni sto. Ova amajlija će poboljšati odnose sa drugima.

O autoru

Slični postovi