astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Sekstil venere u horoskopu

Venera u sekstilu sa marsom – daje toplu i ljubaznu prirodu. Ovde može biti izražena jaka romantična crta. Ovaj aspekt predstavlja uživanje u muzici i književnosti. Osobe sa ovim aspektom su veoma jednostavne.

Venera u sekstilu sa jupiterom

Sekstil formiran između venere i jupitera pokazuje velikodušne, saosećajne i razumne osobe. Ovaj aspekt daje dobru materijalnu stranu i predstavlja uspešne osobe.

Venera u sekstilu sa saturnom

Sekstil formiran između venere i saturna daje konkretan izraz umetničkih talenata. Ovo su lojalne osobe. U vezama, osobe mogu biti povučene i stidljive. Sekstil venere i saturna daje dobru procenu u poslu i potencijalni uspeh u karijeri. Ovaj aspekt predstavlja trajan brak.

Venera u sekstilu sa uranom

Sekstil formiran između venere i urana je vrlo koristan za samu osobu, jer daje oštroumnost u društvenim odnosima. Osoba pravi kompromise i ima realne želje. Sekstil venere i urana predstavlja iznenadne odluke. Veoma koristan aspekt za brak.

Venera u sekstilu sa neptunom

Sekstil formiran između venere i neptuna daje umetničku imaginaciju. Zbog saosećajne i osetljive prirode, osoba često doživi emotivna razočarenja i neuspehe. Ovaj aspekt ukazuje i da se osoba često bavim problemima drugih ljudi.

Venera u sekstilu sa plutonom

Sekstil formiran između venere i plutona daje snažne osećaje. Ovaj aspekt daje umetničke talente u smislu originalnosti i kreativnosti. Ključ uspeha u odnosima je duboko razumevanje ljudi i njihovih potreba. Ove osobe su fizički i seksualno privlačne.

 

O autoru

Slični postovi