astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Konjukcija venere u horoskopu

Posted On 27 дец 2011
Comment: Off

Venera u konjunkciji sa marsom – predstavlja snažnu želju za izražavanjem. Ovaj aspekt pokazuje grub odnos sa suprotnim polom. Takođe, ovde je izražena umetnička priroda.

Venera u konjunkciji sa jupiterom

Spoj venere i jupitera predstavlja optimistično raspoloženje. Osobe imaju prijateljski stav prema svim osobama koje upoznaju. Ovde je prisutna velika popustljivost. Umetnička priroda je takođe izražena. Ako postoji negativna strana ovog aspekta, onda je to preveliki osećaj lakoće i nemarnosti.

Venera u konjunkciji sa saturnom

Spoj venere i saturna pokazuje potrebu da osoba čini ustupke drugima. Izvesna doza pesimizma može karakterisati ovaj aspekt. Osobe koje imaju veneru i saturna u konjukciji su veoma samodisciplinovane sa novcem.

Venera u konjunkciji sa uranom

Aspekt venere i urana predstavlja iznenadne preokrete. Takođe, ovaj aspekt daje popularnost i društvenu aktivnost. Osobe koje imaju ovaj aspekt ne treba ishitreno da ulaze u brak. Ovaj aspekt daje originalnost u poslu.

Venera u konjunkciji sa neptunom

Spoj venere i neptuna predstavlja osetljivost i veliku emotivnost. Povoljan je za umetnost i muziku. Ove osobe su uglavnom veliki sanjari, koji teže idealizmu.

Venera u konjunkciji sa plutonom

Spoj venere i plutona predstavlja aspekt strasti i jakih emocija. Osobe sa ovim aspektom su magnetski privlačne za suprotan pol. U potrazi za romantikom, ove osobe često menjaju partnere.

O autoru

Slični postovi