astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Kvadrat venere u horoskopu

Venera u kvadratu sa marsom – predstavlja emotivne probleme sa suprotnim polom. Često ovaj aspekt predstavlja rano stupanje u brak. Može biti izražen osećaj ugnjetavanja u odnosima. Ljubomora i ljutnja često se pripisuju ovom aspektu. Muškarci sa ovim aspektom često svojim grubim manirima uvrede suprotan pol. Dok žene, sa ovim aspektom, imaju preteranu emotivnost.

Venera u kvadratu sa jupiterom

Kvadrat venere i jupitera predstavlja aspekt ugađanja svojim potrebama. Ovde se ne uvažava prava vrednost stvari. Može biti izražena neobičnost u sklonostima vezanim za finansije. Osobe sa ovim aspektom često imaju problem sa viškom kilograma.

Venera u kvadratu sa saturnom

Kvadrat formiran između venere i saturna pokazuje teškoće u odnosima. Zbog toga, osoba može biti izostavljena iz društvenog života. Melanholičan stav, lenjost i krut odnos prema drugima može biti veoma izražen. Zbog straha od odbijanja, osoba teško upoznaje druge ljude. Ovde je prisutan visok stepen nnapetosti i anksioznosti. Osobe se veoma teško opuštaju.

Venera u kvadratu sa uranom

Kvadrat formiran između venere i urana ukazuje na slobodan duh, zbog koga je skoro nemoguće napraviti stabilnu vezu. Osoba ima neobične kvalitete. Promenjiva priroda čini teškoću da prihvati odgovornost prema drugoj osobi. Prisutan je takođe i kompleks niže vrednosti. Ovde je prisutan aspekt jake nervoze, pa se ove osobe uvek moraju puno odmarati.

Venera u kvadratu sa neptunom

Venera u kvadratu sa neptunom pokazuje podsvesne poteškoće u ostvarivanju bliskih međuljudskih odnosa. Često ovaj aspekt pokazuje neiskrenost i mahinacije u poslu.

Venera u kvadratu sa plutonom

Kvadrat između venere i plutona ukazuju na puno problema u emotivnom životu. U ekstremnim slučajevima, ovaj aspekt pokazuje povezanost sa prostitucijom ili drugim krivičnim delima. Seksualne strasti je teško kontrolisati i pravilno umeriti. Osoba sa ovim aspektom imaže život pun preokreta.

O autoru

Slični postovi