astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Opozicija venere u horoskopu

Venera u opoziciji sa marsom – upućuje na emotivnu prirodu. U vezama su često prisutne velike svađe. Osobe sa ovim aspektom moraju naučiti da kontrolišu svoj temperament. Takođe, opozicija venere sa marsom predstavlja neverstvo i nedostatak vernosti u zajednici.

Venera u opoziciji sa jupiterom

Ovaj aspekt predstavlja sujetu, lenjost, nerad i ispraznost. Ove osobe uvek imaju mnogo ljubavnih afera. Takođe je prisutna sklonost ka učestvovanju u društvenim aktivnostima i prikupljanu nepotrebnih luksuznih stvari. Venera u opoziciji sa jupitorom daje i optimizam kada sve dobro ide, ali ako nešto nije u redu, onda ove osobe postaju osetljive i nevoljne. Venera u ovom aspektu predstavlja problem u braku zbog verskih razlika među partnerima.

Venera u opoziciji sa saturnom

Opozicija venere i saturna može ukazivati na emotivne frustracije. Ovo je depresivan aspekt, jer saturn prejako deluje na veneru. Prisutan je i nedostatak samopouzdanja. Kontinuirana nezadovoljstva se mogu odnositi na oblasti skladnih odnosa, finansija i sreće. Razvijanje pozitivnog stava može biti veoma korisno.

Venera u opoziciji sa uranom

Ovaj aspekt može uzrokovati emotivnu nestabilnost. Može se izraziti buntovnim stavom u odnosima, kao i teškoća pri formiranju dugotrajne veze. Opozicija venere sa uranom daje iznenadne pauze u vezi. Postoji mogućnost otuđenja od porodice i bliskih prijatelja.

Venera u opoziciji sa neptunom

Opozicija između venere i neptuna predstavlja emocije i osećaje koje su pod snažnim uticajem podsvesti. Ovaj aspekt zamagljuje estetsku, društvenu, romantičnu i seksualnu percepciju. U braku, ove osobe često imaju iskrivljenu sliku realnosti. Postoji tendencija ka uzimanju opojnih i štetnih sredstava. Prisutan je i element konfuzije kod seksualnih pitanja.

Venera u opoziciji sa plutonom

Opozicija venere i plutona predstavlja težnju ka čestim ulaskom u veze. Ovaj problem može biti povezan sa jako strastvenom prirodom. U poslovnim odnosima prisutni su elementi suočavanja sa konkurencijom i izazovima.

O autoru

Slični postovi