Konjukcija marsa u horoskopu

Mars u konjukciji sa jupiterom – daje obilje energije i entuzijazma. Osoba mora verovati u svoje sposobnosti i učiniti sve da krene napred. Ove osobe nikada ne prihvataju ne kao odgovor. Sa puno odlučnosti pristupaju problemu. Ovaj aspekt donosi jake i odlučne osobe. Ovaj aspekt predstavlja visoke ambicije, bogatstvo i sreću.

Mars u konjukciji sa saturnom

Aspekt marsa i saturna pokazuje kako se energija može konstruktivno koristiti. Ovde retko energija otpada na neproduktivne aktivnosti. Ove osobe znaju kako da koriste svoju fizičku snagu. Ovaj aspekt daje sposobnost za težak rad, trajnu snaga i snalažljivost. Često, ovaj aspekt označava sklonost prema ljutnji ili teškom osećaju koji se mora kontrolisati. Sa ovim aspektom mora se izbegavati negativan stav i nezadovoljstvo.

Mars u konjukciji sa uranom

Spajanje Marsa i Urana predstavlja neograničenu, snažnu i energičnu prirodu. Ove osobe igraju po svojim pravilima. Impulsivnost može predstavljati problem, ali osoba će i dalje insistirati na potpuno slobodnom delovanju. Imate jaku sklonost ka eksperimentisanju i testiranju svojih teorija. Razuman stepen opreznosti često nedostaje u postupcima. Osoba se suočava sa svim preprekama.

Mars u konjukciji sa neptunom

Aspekt marsa i neptuna predstavlja jake i privlačne osobe. Misterija i tajnovitost je ovde pod upravljanjem marsa. Osoba ima određeni talenat da bude vođa. Često, ciljevi i energija su usmereni na duhovne stvari. Ipak, ponekad taj smer može biti malo zamagljen. Ovo su osobe romantične prirode , sa nepraktičnim ili neizvesnim ciljevima. Ovde je potrebno izbegavati bilo koje iskušenje vezano za mahinacije u poslu.

Mars u konjukciji sa plutonom

Aspekt marsa i plutona pokazuje vrlo jaku, upornu i odlučnu osobu, koja uvek dobije šta želi. Priroda ovih osoba je borbena, to su obično osobe koje su više zainteresovane za borbu, nego za plodove osvajanja. Ove osobe se odlično snalaze u ekstremnim situacijama i pod pritiskom odlično funkcionišu. U ljubavi su veoma posesivni i zahtevni. Ovo je veoma emotivan aspekt. Ako se ne kontroliše, ovaj aspekt može izazvati brutalnost i okrutnost.

 

O autoru

Slični postovi