astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Ritual za ljubav

Posted On 05 дец 2011
Comment: Off

Magični rituali za vraćanje izgubljene ljubavi su veoma popularni. Najvažnije kod svih rituala je da verujete u njihovu moć i delovanje. Svaka čarolija za vraćanje izgubljenih ljubavi od nemogućeg mogu učiniti moguće. Ova čarolija se radi tokom faze rasta meseca.
Za ovaj ritual potrebno je sledeće:

-1 mali komad čistog belog papira (bez linija),

– 1 bela sveća,

– 1 crvena olovka ili marker,

– 1 mali crveni komad tkanine,

– 1 crvena vrpca i

– nešto od ličnih stvari koje imate od osobe čiju ljubav želite da vratite.

Upalite svećicu da bi vam svetlost sveće pomogla da se lakše fokusirate. Neka lik voljene osobe bude u vašim mislima. Nakon toga uzmite crvenu olovku,napišite vaše i njegovo- njeno ime na papiru i uokvirite ga krugom. Stavite papir u crveno platno. Uzmite predmet ili sliku koju imate od te osobe i stavite ga u platno. Presavijte platno u obliku male torbice i zavežite ga vrpcom. Ovu torbicu stavite u saksiju sa biljkom. Mislima se fokusirajte na vas i osobu čiju ljubav želite da vratite. Onda izgovorite sledeće:

Neka bude naša sudbina, neka bude ono u šta verujem,

požuri meni,moja ljubavi, ne čekaj.

Osoba sa kojom želite da budete osetiće snažnu želju da bude sa vama. Kada vam se voljena osoba vrati, uzmite platnenu torbicu i spalite je. Ako je određeni predmet koji imate u torbici dragocen i ne možete da ga spalite, onda uzmite torbicu, stavite je u činiju i pospite je solju da stoji tri dana.

O autoru

Slični postovi