astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Neptun u sinastriji

Neptun u prvoj partnerovoj kući daje romantičnog, maštovitog, kreativnog i intuitivnog partnera. Sa ovim položajem neptuna u sinastriji, partneri uživaju u zajedničkim fantazijama. Ovo takođe daje više osetljivosti i obmane.

Neptun u drugoj partnerovoj kući daje tendenciju ka finansijskim padovima. Ovaj položaj može partnerima dati gubitak kroz finansije, zbog preteranog idealizma. Ovde je potreban oprez kod planova koji obećavaju dobru zaradu, jer se to temelji na nepraktičnosti. Ovaj položaj često daje zbunjenost ili konfuziju.

Kada je Neptun u trećoj partnerovoj kući, komunikacija sa partnerom neće biti najbolja. Sa ovim položajem, partner može biti neosetan i nikada neće primećivati važne detalje. Jedan od partnera težiće kreativnom razmišljanju.

Kada je Neptun u četvrtoj partnerovoj kući, to će dati romantičnog partnera, punog entuzijazma i radosti. Partner će imati važnu ulogu u porodičnom domu. Ovo je takođe i položaj emotivne ranjivosti.

Neptun u četvrtoj partnerovoj kući daće kreativnog partnera sa kojim ćete uživati u svakom momentu. Ovde mašta može biti pravi izvor uživanja. Odnos među partnerima biće veoma romantičan. Sa neptunom u ovoj poziciji, partneri će imati veliku seksualnu privlačnost.

Kada je Neptun u šestoj partnerovoj kući to će dati sklonost ka nepažnji u obavljanju nekih ličnih odgovornosti. Međusobno neslaganje biće prisutno. Želje jednog partnera biće jače, dok će se drugi partner osećati kao žrtva i osetiće veliko razočarenje.

Neptun u sedmoj partnerovoj kući predstavlja romantiku i maštovitost. Neptun u ovoj poziciji ne daje realno sagledavanje zajedničkog života, pa jedan od partnera često izbegava sagledavanje istine. Ovo je često položaj kada je jedna od osoba prevarena.

Kada je Neptun je u osmoj partnerovoj kući to predstavlja maštu, fantaziju, kao i bogat seksualni život partnera. Ovde će biti prisutna velikodušnost. Jedan od partnera može biti ljubomoran, neveran ili neiskren.

Kada je Neptun je u devetoj partnerovoj kući, to će dati težnju ka obnavljanju novih ideja i stavova. Ovo je veoma otvoren odnos u duhovnom smislu. Partneri će imati puno inspiracije za bavljenje verskim pitanjima.

Neptun u desetoj partnerovoj kući daje tendenciju ka postizanju uspeha u karijeri. Ovde se mora obratiti pažnja na praktičnost, jer jedan od partnera može težiti isključivo svojim interesima.

Neptun u jedanaestoj partnerovoj kući daje romantičnog partnera. Sa ovim položajem neptuna, partneri često mogu da započnu vezu iz prijateljstva. Ovde će biti zastupljeni ideali oba partnera da se uključe u razne humanitarne grupe.

Kada je Neptun je u dvanaestoj partnerovoj kući to predstavlja jaku psihičku povezanost. Partneri često dele i neka mistična iskustva. Neptun u ovoj kući stimuliše duhovne vrednosti i daje prednost kreativnom izražavanju.

O autoru

Slični postovi