Mars u horoskopu

Posted On 14 дец 2011
Comment: Off

Mars predstavlja snagu, disciplinu, izdržljivost i volju. On predstavlja mušku energiju. Ovde je prikazano delovanje marsa  kroz sva četiri elementa.

Mars u vatrenim znacima

Mars u vatrenim znacima – ovnu, lavu i strelcu, obično daje strastvenu prirodu. Ove osobe otvoreno kažu šta žele i nikada ne kriju svoje namere. Mars u vatrenom znacima daje nestrpljive osobe.

Mars u zemljanim znacima

Mars u zemljanim znacima – biku, devici i jarcu , daje mirne i staložene osobe. Ciljevi ovih osoba su veoma praktični, realni i ostvarljivi. Ovo su osobe koje znaju šta žele da ostvare u životu. Smatra se da ovaj položaj marsa daje najsnalažljivije osobe u horoskopu.

Mars u vazdušnim znacima

Mars u vazdušnom znacima – blizancima, vagi i vodoliji, predstavlja osobe sa mnogo interesovanja. Ovaj položaj marsa daje taktičare koji uvek reše svaki problem. Mars u vazdušnom znaku predstavlja dosta zatvorene osobe.

Mars u vodenim znacima

Mars u vodenim znacima – raku, škorpiji i ribama, daje vešte osobe. Ovaj položaj predstavlja emotivne i intuitivne osobe. Mars u vodenom znaku uživa predstavlja kolektivni rad.

O autoru

Slični postovi