Kanal dijagnostikovanja sudbine kroz marsejski tarot

Posted On 20 јан 2015
Comment: Off

Tarot – jedinstveni sistem za dijagnozu ljudske snage je idealan za analizu sudbinskog  kanala novca, ljubavi i sreće. Svaki kanal u tarotu hrani određeni energetski pojas:

Kanal novca neguje donju zonu – i definiše našu realizaciju u materijalnom svetu. Ovaj kanal je vrlo širok, jer prolazi kroz transformaciju kosmičkih energija u materijalnim dobrima.

Kanal ljubavi podstiče središnju zonu – i utiče na način na koji realizujemo ljubav, pronalazimo partnera i izražavamo svoje osećaje.

Kanal sreće prolazi kroz gornju zonu i upravlja našom srećomu životu, vodi nas do iskrenih ljudi i stvara  povoljne okolnosti.

Za postavljanje dijagnoze kanala sudbine koristi se marsejski tarot koji usklađuje kroz datum i ime osobe.

Ako je kanal novca prikazan elementima 1-3 – očito postoji neravnoteža, monetarnog kanala koja je delimično blokirana zbog činjenice da osoba nije dovoljno oprezna sa novcem. Karte naglašavaju potencijal koji je pokriven strahovima i sumnjama. Prisutni su propusti u pogledu finansijske situacije u celini, a kanal novca je propraćen teškim i često ekstremnim stresom.

Kada je kanal ljubavi prikazan elementima 2-4 – jasno se vidi da je kanal uravnotežen, a osoba okružena ljubavlju i pažnjom. Karte naglašavaju puno pozitivne i radosne energije. Na ličnom planu osobe situacija se dobro odvija, ali ako se gleda na kanal novca, može se zaključiti da je osoba previše velikodušna prema drugima, u nekim slučajevima čak i bez problema, da ne dobije ništa zauzvrat. Prevelika darežljivost prema sebi i drugima donosi prinudna ograničenja.

Kada je kanal sreće u elementima 5-6 – osoba je okružena dobrim i iskrenim ljudima, gde je prisutno veliko međusobno poverenje.

O autoru

Slični postovi