astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Fortuna – tačka sreće u horoskopu

U astrologiji, Fortuna ili tačka sreće spada u osetljive tačke u grafikonu. Fortuna predstavlja svetovni uspeh, napredak, povezana je sa fizičkim telom i zdravljem. Kuća u kojoj se nalazi ukazuje na urođene sposobnosti i talente. Fortuna ukazuje na urođene talente koji su nam postavljeni na putu prema svetovnom uspehu. Svaka planeta u sprezi sa tačkom Fortune daće povećanje potencijala te planete.

Fortuna u 1. kući – ova pozicija Fortune ukazuje da će osoba najveći uspeh naći kroz individualnu inicijativu i nezavisnost u odnosu na druge.

Fortuna u 2. kući – ukazuje da je novac od velike važnosti. Osoba može imati veliku sreću po pitanju novca.

Fortuna u 3. kući – ukazuje da će osoba moći da se suoči i prevaziđe sve prepreke.

Fortuna u 4. kući – daje jak osećaj za dom i porodicu. Sreća će doći kroz izgradnju emocionalnog temelja dovoljno jakog za potporu budućeg rasta.

Fortuna u 5. kući – uspeh obično dolazi od kreativnih sposobnosti. Sa ovom pozicijom Fortune osoba mora biti pažljiva pri izboru prijatelja.

Fortuna u 6. kući – sreća se može naći u radu, samopoboljšanju i samodisciplini. Osoba sa ovom pozicijom Fortune može iskoristiti svoje prirodne sposobnosti u konstruktivnom polju rada.

Fortuna u 7. kući – sreća se nalazi u važnim ljudskim odnosima, koji daju smer i smisao životu. Sa ovom pozicijom sreća obično dolazi kroz druge ljude.

Fortuna u 8. kući – sreća će doći kroz ličnu sposobnost za finansijsko upravljanje, pogotovo tuđim finansijskim poslovima – kao što su bankarstvo, ugovori,posao ili brak.

Fortuna u 9. kući – sreća dolazi iz dubokog proučavanja tema, kao što su sociologija, psihologija, religija i metafizički zakoni.

Fortuna u 10. kući – osoba će tražiti sreću putem samoostvarenja i ispunjavanja konstruktivnih uloga u društvu.

Fortuna u 11. kući – sreća će doći iz kontakta sa inteligentnim ljudima ili prijatelja koji podstiču vašu maštu sa nadahnutim idejama i plemenitim konceptima.

Fortuna u 12. kući- osoba će pronaći sreću u prihvatanju. Radost ovde dolazi  kroz razdoblja samoće i meditacije.

 

 

O autoru

Slični postovi