astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Energija punog meseca donosi moćnu strast

Posted On 11 јун 2017
Comment: Off

Kako da pojačate svoju pozitivnu energiju. Pun Mesec donosi ogromnu količinu energije, ovako ćete je pravilno usmeriti. Usmerite energiju u željenom smeru. Sa snažnom energijom punog Meseca valja postupati oprezno: upotrebimo li je pravilno, ona nam može doneti mnogo toga dobrog podizanjem nivoa naše pozitivne energije. No isto tako može da nam uzburka emocije jer ogromna energija koju donosi pun Mesec intenzivira sve što se događa u našem telu, umu i duhu, upozoravaju autori sajta Conscious Reminder. Ako ste i samo malo ljuti, to može da se rasplamsa u gnev. Kod onih koji se osećaju srećno, taj dobar osećaj će rasti – nema dvoumljenja što bi svako od nas više želeo, stoga snažnu energiju punog Meseca treba usmeriti u željenom smeru. To se može učiniti na ovih pet načina, koji se posebno preporučuju dva dana pre i dva dana posle punog Meseca.

1. Suzdržite se. Pun je Mesec vreme kada trebate da težite uravnoteženosti i pozitivnoj energiji, vreme da nađete svoj mir, budete mirni i tihi i prema potrebi, neke stvari otpustite. Duboko udahnite i nemojte da se date uvući u rasprave i svađe jer sve može poprimiti (pre)velike razmere.Ukoliko ne možete baš nikako izbeći raspravu o nekoj važnoj temi, nastojte to odložiti za barem dva dana nakon punog Meseca.

2. Mislite pozitivno. Tome bismo, uostalom, uvek trebali da težimo, ali ta potreba je posebno naglašena u vreme punog Meseca. Ipak, i tu je potrebna uravnoteženost kako ne biste izgubili sposobnost realističnog pogleda na sve oko sebe. Stoga je dovoljno i samo pet minuta pozitivnih misli na dan: na primer možete napisati pismo zahvalnosti svemiru, prošetati i primetiti lepotu svoje okoline, dajte sami sebi kompliment pred ogledalom.

3. Prepustite se maštanju. Zamislite da vam se ostvaruju svi snovi – razdoblje punog Meseca idealno je za usavršavanje ove tehnike. Razmislite o svojim ciljevima i sve ih zabeležite na papir. Snažan tok pozitivne energije možete upotrebiti i za sastavljanje liste želja.

4. Meditirajte. To je od velike pomoći našem nastojanju da ostanemo mirni u vrtlogu snažne energije punog Meseca.

5. Šaljite dobru energiju onima kojima je potrebna. Kad prođe talas najjače energije punog Meseca, nešto pozitivne energije, opraštanja i ljubaznosti pošaljite prijateljima, članovima porodice, kolegama, poznanicima, čak i strancima. Energiju mira pošaljite ljudima koji pate, koji trpe zbog ratova, nemaštine i gladi… Neka energija koju šaljete dolazi ravno iz vašeg srca.

(sensa klub)

O autoru