Astrološki pokazatelji seksualne privlačnosti

Ovde ćemo se fokusirati na pokazatelje seksualne privlačnosti korišćenjem astrologije. Uočićemo kompatibilnost između polova, početnu seksualnu privlačnost i reakcije između dvoje ljudi. Indikacije seksualne privlačnosti:

-Kada nečiji Mars pada u vašu 5. kuću, to će dovesti do snažne reakcije, romantične i seksualne želje. Želećete međusobnu blizinu, ali privlačnost ne može trajati dugo, osim ako ne postoje drugi stabilni aspekti i pozicije u sinastriji.

-Kada nečiji Mars pada u vašu 8. kuću, ta osoba vas veoma seksualno inspiriše i budi fizičku želju u vama.

– Konjukcija nečijeg Marsa na ascedentu, descedentu, MC-u ili IC-u unatalnoj karti može probuditi snažne reakcije, velike želje, mada emocije mogu otići u drugom smeru.

-Mars-Sunce u konjukciji, kvadratu ili opoziciji obično inspiriše potrebu da se u vezi stvori nova energija. Ovde je prisutna fizička privlačnost.

-Mesec -Mars u aspektu mogu dati jaka osećanja , koja su obično u isto vreme i bučna i nežna.

– Mars-Pluton u konjukciji i kvadratu su često snažni indikatori međusobne privlačnosti i seksualnog naboja. Trigon ne daje često održavanje veze, ali ako se desi da se veza održi , to je onda jedna od najjačih i najsnažnijih seksualnih aspekata koji se mogu naći u sinastriji.

-Venera-Uran u konjukciji i kvadratu može dati veliku potrebu za seksualnom aktivnošću, pa čak i ako se partneri ne poznaju dobro. Ovo može biti konfuzan i nestabilan kontakt na duži period, ali privlačnost sa početka će biti i dalje prisutna. Ako se veza nastavi, Uran će smatrati da je Venera nestabilna i da se zbog toga mogu desiti veliki usponi i padovi.

-Ascendent-Ascendant u konjukciji, sekstilu i trigonu obično predstavlja osećaj fizičke ravnoteže, tj. harmonije.

-Kada nečija planeta iz 8. kuće ima jake aspekte sa jednom ili više vaših, vi ćete rasplamsati vatru strasti kod te osobe.

-Asteroid Eros igra važnu ulogu u seksualnoj privlačnosti. Najpotentniji su Eros-Venera, Eros-Ascendent, i Eros-Mars veze. Konjukcije, opozicije i trigoni su najbolji.

 

O autoru

Slični postovi