Mlad Mesec u Lavu

Posted On 02 авг 2014
Comment: Off

Mlad Mesec u Lavu će početi 2. avgusta 2016. godine u 22. 44 i biće u trigonu sa retrogradnim Saturnom u Strelcu. Otpočinje novi ciklus promena, koje mogu biti stabilne i trajne, bez obzira na to da li je reč o novoj ljubavi ili o novom partnerstvu.

Velika energija, pozitivna, ali i veliki planovi su ostvarivi ako se založite i budete uporni. Lav je kraljevski znak, koji označava i autoritete, a u trigonu sa Saturnom u Strelcu, moguć je napredak i zauzimanje neke stabilne pozicije, ili početak nečega što donosi postojanost i što može doneti dobre rezultate u budućnosti. Retrogradni Saturn donosi mogućnost da nešto što smo ranije želeli ili pokušali promeniti, sada možemo preduzeti i ostvariti.

Želje su snažne, energija moćna, a volja velika usmerena prema ostvarenju cilja, posebno ukoliko budete uporni i odgovorni.

Drugi dan mladog Meseca – 3. avgusta, idealan je za nove početke. Upravo tog dana ulazi i Mars u Strelca, vatreni znak, gde je akcija brza, okrenuta prema kretanju, preduzimanju nečega u šta se može uložiti entuzijazam i vera.

Obratite pažnju i na iznenadne i brze šanse koje vam dolaze. Moguće je da to bude i neka nova ideja koja vam može promeniti život na bolje. One mogu doneti poboljšanje, a praćene su oduševljenjem i ushićenjem.

U kasnim noćnim satima, 03:00-8:00 sati Mesecće biti u konjukciji sa Venerom u Lavu. Ovo donosi mogućnost životne radosti, osećaja sreće ili ljubavi koji će pratiti promene. Neke će oduševiti neki neočekivani susret, poznanstvo ili neko promenjeno ponašanje voljene osobe, koja će pokazati ljubav i pažnju. Toplote i ljubavne strasti ima više. Vrele emocije i želje donosi Mesec u konjukciji sa Venerom u Lavu.

Od 13. avgusta prestaje retrogradni hod Saturna što dovodi do lakšeg ostvarenja.

(atma.hr)

O autoru