Šta način kako se ljubite govori o vašoj vezi

Posted On 24 авг 2019
Comment: Off

NEŽNI POLJUBAC

Nežan i fin poljubac u kojem partneri dodiruju usne bez mnogo pritiska prouzrokuje neku vrstu iščekivanja. Ova vrsta poljupca je često uvod u fizičku intimnost, pa se uglavnom vezuje za ljude koji su veoma opušteni zajedno.

POLJUBAC NA BLIC

Ovaj poljubac podseća na prve poljupce i uglavnom je brz i simpatičan, ali su usne onih koji se ljube spojene. Za one koji se ljube prvi put ili koji tek počinju sa zabavljanjem, ovakav način ljubljenja je neka vrsta testiranja. To je znak da osoba želi da nastavi fizičku vezu, ali takođe želi da bude sigurna da druga strana oseća isto. Ipak, kako se veza produbljuje, takav poljubac postaje znak udobnosti, može biti intiman način da se kaže „zdravo“ ili „ćao“.

LJUBLJENJE JEDNE USNE

Ovo podrazumeva ljubljenje prvo jedne pa druge partnerove usne. Intimniji je od poljupca na blic jer partner bira da bude fokusiran na jedan deo usne. Ovaj poljubac pokazuje da se kod tih ljudi sve vrti oko ljubavi.

FRANCUSKI POLJUBAC

Kada se parovi ljube francuskim poljupcem oni zapravo istražuju i žele da saznaju više o partneru. Ovakav poljubac je prekretnica, može da vam „kaže“ da nastavite i produbite vezu sa tom osobom, ili da odustanete ukoliko osetite da „to nije to“.

ALJKAV POLJUBAC

Ovakvi poljupci mogu da budu znak intenzivne fizičke veze i jake seksualne energije. Ovaj tip ljubljenja često vodi u spavaću sobu jer partneri slobodno istražuju jedno drugom usta, bez straha ili granica. Iako su često muškarci ti koji preferiraju ovakvo ljubljenje, i mnoge žene su njegov fan. Međutim, kao i kod francuskog poljupca, dvoje će brzo videti da nisu kompatibilni ukoliko jedan partner voli ovaj način ljubljenja, a drugi ne.

POLJUBAC U OBRAZ

Iako neko ko ljubi u obraz može da ima romantična osećanja prema toj osobi, ova vrsta poljupca nije o seksualnim željama, već pokazivanju nekome da vam prija njegovo društvo. Kada se parovi ljube u obraz nakon što su godinama bili u vezi, to može biti znak da još uvek imaju jako prijateljstvo koje je i osnova njihove veze.

POLJUBAC ZATVORENIH USTA

Ovaj poljubac je sličan poljupcem na blic, mada može biti suvlji i trajati duže. Ovakav način ljubljenja najčešće primenjuju parovi koji su u dugim vezama, to može značiti da stavljaju emocionalni zid i najverovatnije treba da porade na svojoj komunikaciji.

LEPTIR POLJUBAC

Jedan od najslađih i jedinstvenih poljubaca jeste „leptir poljubac“, koji zapravo ne uključuje usne uopšte. Kako bi razmenili ovaj poljubac, dve osobe preba da pomere lice jedno ka drugom, dok s njihove oči skoro ne dodirnu pre neko počnu brzo da trepću i dodiruju se trepavicama. Kada se uradi kako treba, imate osećaj kao da vas ljube nežna krila leptira. Ovo je simbol mladalačke ljubavi. Ovaj poljubac pokazuje uzbuđenje i početak stvari koje će najverovatnije prerasti u stabilnije tipove ljubljenja.

POLJUBAC ANĐELA

Kada neko lagano ljubi drugu osobu, zatvorenih očiju, to se najčešće zove anđeoski poljubac. To je intimni gest koji bi trebalo da drugoj osobi pruži osećaj sigurnosti.

LJUBLJENJE SA GRICKANJEM

Kada parovi nežno jedno drugom grickaju usne to je znak brze veze. Grickanje partnerove usne pokazuje jaku strast i može značiti da par ima zdrav i uzbudljiv seksualni život. Parovi koji vole da grickaju prilikom ljubljenja često su „razigrani“ u krevetu.

SPAJDERMEN POLJUBAC

Ljubljenje partnera „naopačke“ je znak spontanosti. Ovakav poljubac pokazuje da vaša veza još uvek može da vas iznenadi. Oboje još uvek delite uzbuđenje i volite da se povremeno prišunjate partneru kako bi mu dali iznenadan poljubac.

O autoru