Uticaj Saturna u sinastriji

Saturn u prvoj partnerovoj kući predstavlja velike izazove u vezi. Ovo polje prikazuje teškoće u prilagođavanju mišljenja sa partnerom. Ciljevi i težnje često nisu prilagođeni, pa ovaj položaj može dovesti do poteškoća.

Saturn u drugoj partnerovoj kući uzrokuje problema sa zajedničkim finansijama. Jedan od partnera težiće rešavanju finansijskih problema. Ovde će na prvom mestu biti težnja da se donesu neka praktična rešenja u vezi materijalne sigurnosti.

Saturn u trećoj partnerovoj kući ima tendenciju ka otvorenim razgovorima u vezi. Saturn u ovoj poziciji daje ozbiljnosti i nove ideje. Sa ovim položajem u sinastriji, partneri će biti opterećeni rešavanjem problema i postizanjem finansijskih ciljeva.

Kada je saturn u četvrtoj partnerovoj kući, akcenat se stavlja na porodicu i kućna pitanja. Ovde će se samo uz veliku ljubav postići harmonija i sklad. Ovaj položaj u sinastriji daje velike nedostatke i prednosti, zavisno od drugih aspekata.

Saturn u petoj partnerovoj kući predstavlja veliki poriv za zabavom, seksom i uživanjem. Ovaj položaj može dati i nezainteresovanost za brak. Često se zvanični brak među partnerimma može desiti u kasnijim godinama.

Saturn u šestoj partnerovoj kući daje nesuglasice u vezi porodičnog života. U radu se pronalazi zadovoljstvo. Ovaj položaj često daje osobenjake i specifične osobe opterećene nevažnim stvarima. Jedan od partnera može se tokom veze osećati sputanost i ograničenja.

Saturn u sedmoj partnerovoj kući teži stabilnosti. U sinastriji, jedan od partnera često veoma kasno stupa u brak. Ovaj položaj daje plahovite i brzoplete osobe koje je veoma teško razumeti u zajedničkom životu.

Saturn u osmoj partnerovoj kući predstavlja nesuglasice partnera u vezi imovine. Jedan od partnera težiće svojoj individualnosti. Raspoloženja i težnje partnera će se, sa ovim položajem saturna, teško uskladiti.

Saturn u devetoj partnerovoj kući na prvom mestu teži izazovima. Ovde može biti prisutan element melanholije i depresije. Položaj saturna u ovoj kući ima tendenciju da se bavi verskim i filozofskim pitanjima, ali i putovanjima u inostranstvo.

Saturn u desetoj partnerovoj kući daje uspeh u karijeri. Težnja će biti usmerena na partnerov poslovni uspeh i karijeru. Jedan od partnera je obično veoma ambiciozan i ozbiljan. Zavisno od aspekata u sinastriji, saturn u ovoj poziciji uvek daje problem vezan za potomstvo.

Saturn u jedanaestoj partnerovoj kući predstavlja snažnu prijateljsku vezu među partnerima. Ove osobe su obično članovi neke humanitarne organizacije. Jedan od partnera očekivaće puno zalaganja u vezi. U zavisnosti od drugih aspekata, ovaj položaj može dati osobenjake.

Saturn u dvanaestoj partnerovoj kući daje veliku emotivnu povezanost. Sa ovim položajem, jedan od partnera može imati fobije i strahove. Ovde je potrebno uskladiti se sa kosmičkom energijom da bi stvari išle svojim prirodnim tokom. Jedan od partnera često je nesiguran i usamljen.

O autoru

Slični postovi