Sanjati kafu

Posted On 10 авг 2019
Comment: Off

Kafa je za mnoge omiljeno piće bez kojeg ne mogu da zamisle da provedu nijedan dan. Kafa je prirodni stimulans, koji vas može držati budnim satima nakon vremena kad ste već trebali biti u krevetu. Možda je san o kafi bio poziv za buđenje u vezi neke bitne stvari u vašem životu na koju bi trebalo da obratite pažnju, a možda je san opomena da budete budni i obratite pažnju na svoju okolinu.

San bi mogao biti i poruka vašeg organizma da prestanete da ga iscrpljujete bez dovoljne količine sna, tako što ste budni do duboko u noć, a ustajete rano ujutru.

San o kafi može biti i simbol za sve bitne ili zanimljive stvari koje propuštate u životu zbog svog nezainteresovanog pristupa.

Takav san može simbolizovati i neko loše iskustvo kroz koje ste prošli, a koje, kao i kafa, ostavlja gorak ukus u ustima. To iskustvo vam je najverovatnije bilo nametnuto a niste ga vi odabrali. San može biti i poruka da ubuduće izbegavate takve situacije.

Kafa u snu može ukazivati i da je vreme da se trgnete i budete malo energičniji. Možda je san i poruka da biste trebali više da se zabavljate.

Kafa može biti i simbol za druženje, prijateljstvo ili pružanje naklonosti. Može predstavljati i emocije vezane za društveni običaj okupljanja sa prijateljima i ispijanja kafe uz prijatne razgovore.

Kafa može imati efekte slične alkoholu ili nekim narkoticima, a smatra se i stimulansom za mozak. Ona podiže energiju, ali i utiče na vaše raspoloženje. Nekad san može označavati nastupanje perioda opuštanja i boljeg prihvatanja situacija koje dolaze, može se povezivati i sa periodom pojačane energije.

Tumačenje snova u kojima se javlja kafa:

-Sanjati kafu uopšte- San o kafi može biti najava nekog putovanja za vas i vašu porodicu ili prijatelje.

-Sanjati da pijete kafu-Značenje sna u kome ste pili kafu zavisi od drugih okolnosti u snu. Verovatno je san odraz vaše potrebe za druženjem i komunikacijom. Nekad može biti poziv za buđenje i oprez.

-Ako ste u snu pili kafu- san može ukazivati da ćete možda razgovarati o porodičnim problemima sa nekim prijateljem koji će vam pomoći da ih rešite.

(Za mlade žene). Ovakav san nema dobro značenje i može označavati da vam je ugled ugrožen i da biste trebali da povedete računa o svom ponašanju, kako vas ljudi ne bi pogrešno doživljavali.

(Za oženjene muškarce). Ovakav san mogao bi da najavi neke nesuglasice u braku i svađe sa suprugom.

-Sanjati spremanje kafe- San u kome ste spremali kafu, može najaviti goste koji vam dolaze u kuću i vaše pripreme da ih dočekate.

-Ako ste gledali nekog kako sprema kafu- san može najaviti da ćete provesti neko vreme u kući prijatelja ili nekog svog rođaka.

-Sanjati da je neko prolio kafu po vama- Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati na mogućnost da vas partner napusti.

-Sanjati da je neko prolio kafu po sebi- Ovakav san ukazuje da ćete svoju ušteđevinu verovatno pametno iskoristiti.

-Sanjati kafić- Ako ste sanjali da idete u kafić, san ukazuje da vam treba vreme za odmor i opuštanje. Može značiti i da ćete biti otvoreni prema nekome.

-Sanjati da vam neko nudi kafu, da je nekom nudite ili je delite sa nekim- Ako ste sanjali neki od ovih snova, san je verovatno odraz vaše potrebe za prijateljstvom i prisnim odnosom sa prijateljima.

-Sanjati da kupujete kafu.- Ako ste sanjali da kupujete svežu kafu u prodavnici, san je dobar znak, i ukazuje na napredak u poslu ili povećanje prihoda od nekih investicija. Neka vaša ulaganja se mogu pokazati kao veoma profitabilna i uspešna.

-Sanjati da prodajete kafu- Ako ste u snu prodavali kafu, san može da najavljuje gubitke u poslu.

-Sanjati da druge služite kafom- Ako ste u snu druge posluživali kafom, san može da najavljuje razočarenje  zbog nekih poslovnih poduhvata. San može najaviti i neki razgovor sa prijateljima u kome ćete saznati neke tajne.

-Sanjati kafu u zrnu- Ako ste sanjali ovakav san, on možda ukazuje na vašu povezanost sa korenima i svojim precima.

San može najavljivati i da će se neki vaš rođak odseliti zbog posla ili sklapanja braka.

-Sanjati mlevenu kafu- Ovakav san ukazuje da ćete imati srećan život u svojoj zemlji.

-Sanjati mlin za kafu- San u kome ste videli mlin za kafu, može označavati da ćete uskoro doživeti neku preteću situaciju, ali ćete skupiti hrabrost da se iz nje izvučete bez loših posledica.

-Sanjati šoljicu kafe- Šoljica kafe u snu može označavati da ćete možda zbog finansijskih razloga morati da promenite kuću u kojoj stanujete, ali će ta promena biti vrlo dobra za vas.

-Sanjati kafu sa šećerom- Ovakav san može da najavi neke zdravstvene probleme na putovanju, koje ćete brzo prevazići.

-Ako ste pravili ili pili kafu sa šećerom- san može ukazivati da će se neka stvar koju ste nekom pozajmili, oštetiti.

-Sanjati crnu kafu- Ako ste sanjali crnu kafu, san je dobar znak i može najaviti neki dugi odmor na kome biste čak mogli da zaradite novac ili upoznati neke zanimljive ljude.

-Sanjati da pravite ili pijete crnu kafu- ukazuje da ćete možda dobiti neke lepe vesti koje će vas usrećiti.

-Sanjati da sipate kafu- Ovakav san ukazuje da ćete verovatno prevazići neke nesuglasice sa prijateljima i da će prijateljstvo biti još bolje nakon toga.

-Sanjati da pržite kafu- Ovakav san može najaviti promenu mesta stanovanja zbog poslovnih razloga ili da biste finansijski pomogli svojoj porodici.

-Sanjati kafu sa penom- San može najavljivati nova poznanstva na nekom putovanju. Ako ste vi spremali kafu sa penom, san označava da ta nova poznanstva mogu biti romantične prirode.

O autoru