Provereni feng šui načini da privučete ljubav u svoj život

Posted On 20 јул 2019
Comment: Off

Pre nego što poslušate i primenite ove saveta, feng šui učitelji savetuju da je potrebno pre svega da volite sebe i brinete o svojim emocionalnim potrebama. Tek kada ispunite ove uslove, možete kreirati pozitivnu energiju u domu koji će privući i energiju ljubavi.

-Pretvorite svoju sobu u mesto koje će zračiti pozitivnom energijom i romantičnom atmosferom. Kakav je krevet u kome spavate, a u kojoj su boji zidovi u sobi? Čak iako ste sami uredite spavaći kutak u bojama ljubavi za dve osobe. Energija iznad kreveta treba biti jaka i balansirana. Postavite noćne stočiće sa obe strane ili napravite lepo uzglavlje.

-Pretvorite kupatilo u spa prostor koje će privući energiju ljubavi. Dosta ljudi ne obraća pažnju na kupatilo i ova prostorija zadnja čeka na uređenje. Međutim, po feng šuiju i te kako je važno da ova prostorija bude uredna i sređena kako bi blagostanje i ljubav vladali vašim životom. Kupatilo najčešće  koristimo da očistimo telo, al i dušu kako tvrde feng šui učitelji. Zato uredno i lepo kupatilo prijatno za korišćenje poput spa centra doneće vašem telu i duši dobru energiju. Ukoliko zračite pozitivnom energijom tako ćete magično privući srodnu dušu u svoj život.

-Ispunite dom detaljima koji po feng šuiju donose sreću i blagostaje u dom. Naravno, neće samo pomoći ako dve ptice postavite na pravo mesto, ali će ovi predmeti svkako doneti pozitivnu energiju u vaš dom, a samim tim i u život. Romantična slika koja asocira na ljubav, ružičasti kristali i crvena sveća doprineće pozitivnoj atmosferi u kojoj ćete se osećati blaženo, voljeno i sigurno.

O autoru