astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Slaganje brojeva

Slaganje brojeva kroz numerologiju pomaže pri pronalaženju kompatibilnosti između dve osobe. Numerologija je idealna tehnika kada su rezultati slaganja u pitanju. Kada izračunamo brojeva onda otkrivamo koliko naš odnos sa partnerom može biti dobar ili loš. Potrebno je da saberete dan i mesec svog rođenja – dok ne dobijete svedeni broj između 1 i 9. Na primer, ako je neko rođen 21. marta 21+3=24, 24 je 2+4 = 6. Znači broj te osobe je 6

Ako ste 1 – onda ste hrabri, dinamični, nezavisni, impulsivni i svojevoljni. Na emotivnom planu vas vodi strast. Ponosni ste na svog partnera koga izaberete. Težite da nađete partnera koji će da se povinuje, jer teško činite ustupke u  ljubavnim odnosima. Ne želite da delite svoju slobodu, pa vam je teško da nađete idealnog partnera.

Ako ste 2 – vi ste emotivne i nežne osobe. Birate put kojim vas srce vodi. Često se prilagođavate drugima i činite ustupke. Ne možete živeti usamljeno, jer uvek želite da delite svoje emocije. Veoma vam je važan sklad.

Ako ste 3 – vi ste umetnička priroda, sa velikim smislom za humor. Vama je potrebna nezavisnost i sloboda. U ljubavi ste veoma vatreni. Želite da vam se drugi dive. Ne volite monotoniju.

Ako ste 4 – ovo su osećajne, nežne i zaljubljive osobe. Ovim osobama avanture nikako ne prijaju. Spolja ove osobe mogu izgledati hladno i proračunato. U ljubavi želite postojanost, iskrenost i sigurnost. Ne volite neozbiljne osobe. U ljubavi težite vernosti i odanosti.

Ako ste 5 – ove osobe vole slobodu, putovanja i avanture. Uživate u upoznavanju novih osoba. Vi ste osoba puna entuzijazma. Imate puno energije u sebi, ali možete biti i nestrpljivi. U ljubavi volite spontanost. Želite sa drugima da podelite svoju sreću.

Ako ste 6 – ovo je broj sklada , pa su osobe koje imaju šestice obično harmonične i uravnotežene. U ljubavi želite sklad. Veliki ste esteta i težite lepoti. Znate da uživate u svemu. Ali takođe vi želite da budete voljeni i zaštićeni od svega. Zato težite stabilnim partnerima.

Ako ste 7 – ove osobe veoma teško pokazuju svoja osećanja. Inače, osobe sa ovim brojem su često tajnovite i misteriozne. Znate da budete tvrdoglavi. Imate jak temperament. U ljubavi vas pre svega zanima intelektualna strana. Na izgled možete biti hladni, ali vaše emocije u dubini su veoma jake.

Ako ste 8 – ovo su osobe sa jakom voljom i velikom energijom. One privlače sve oko sebe svojom snagom. Inače, ovaj broj se smatra brojem moći. Osobe koje imaju 8 su verni i odani. U vezi teže da budu neposredni. 8 ne vole nesređene odnose u ljubavi, već teže savršenstvu.

Ako ste 9 – ovo su velikodušne, strpljive i dobre osobe. U ljubavi su često previše sentimentalni. Stalno žele da im partner potvrđuje da ih voli. Inače ovo su izuzetno intuitivne osobe. Ljudi im veruju jer zrače poverenjem. 9 vole druženja i često su okruženi prijateljima.

O autoru

Slični postovi