Numerologija imena

Uz pomoć numerologije može se odrediti kakva je energija ličnog imena. Da bi utvrdili energiju imena najpre je potrebno izračunati vrednost slova u imenu. Numerolozi veruju da upravo ta energija je preliminarna za karakter i sudbinu čoveka.

Imena koja imaju tri slova kao što su Lea ili Leo ljudima daju kontradiktornu prirodu. Osobe sa ovim imenima obično teško nalaze svoj životni put. Oni su vrlo površni, promenjivi i veoma ranjivi u životu.

Imena sa četiri slova kao što su Vera, Nina, Ivan daju otvorenost, pa osobe sa ovim imenima ne mogu čuvati tajnu i često se ponašaju provokativno. Uprkos tome, oni cene stabilnost u svom životu i karijeri.

Imena sa pet slova Irina, Denis prema numerologiji daju dobre organizatore koji mogu naći zajednički jezik sa drugima i uvek nastoje da budu prvi u svemu. Oni često čine nelogične i spontane akcije.

Imena sa šest slova kao što su Marina, Viktor daju skladne osobe koje su zadovoljne sa onim što imaju.

Imena sa sedam slova kao što je ime Natalia vrlo su talentovane, ali retko su u stanju da ostvare potpun uspeh u životu, jer oni nemaju jak karakter.

Imena osam slova poput imena Svetlana, Vladimir su osobe koje se stalno bore za svoju nezavisnost i slobodu. Oni su reformatori, međutim, njihov put je često trnovit zbog teškog temperamenta.

O autoru

Slični postovi