astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Lečenje obojenom vodom

Tehnika lečenja obojenim vodama je vrlo stara i vrlo jednostavna. U tu se svrhu koristi zdrava pitka voda. Voda se stavi u odgovarajuće posude, pogodno je da su to staklene boce u raznim bojama. Takve se boce napune pitkom vodom i izlože delovanju sunca na nekoliko sati i nakon toga se pije. Tako osvetljena voda ima svoje dejstvo na ljudsko telo i zdravlje. Takve obojene vode (one nisu obojene, ali su fizički izložene određenom filteru svetla i zato ih tako nazivamo) deluju na vrlo ugodan i koristan način za lečenje pojedinih organa tela. Zato se bira pogodan filter, u skladu sa odgovarajućim propisima izabrane tehnike. Bitno je da takva voda, ako je bila zdrava,pa je takva ulivena u bocu i dobro zatvorena, ostaje zdrava i bezopasna ma kako bila osvetljenja nekim svetlom. Nije svejedno koje je boje boca. Na primer, crvena boja dobra je za one osobe koje pate od manjka inicijative, borbenosti i hrabrosti, nije preporučljiva za svadljive ljude jer podstiče nervozu. Plava i zelena će delovati umirujuće na upalne procese u organizmu, doneti smiraj duše, povećati plodnost kod žena, učiniti vas tolerantnima i popustljivim. Žuta boja će osnažiti nervni i mentalni sistem, pojačati koncentraciju što je dobro za sve koji se intelektualno i umno brzo troše, dok je narandžasta vrlo dobar izbor za osobe sa poremećajem cirkulacije, koje su nesigurne i pate od strahova.

Crvena boja se koristi za stimulisanje nervnog sistema, protiv umora i depresije, niskog pritiska, malokrvnosti, bolji rad jetre, reumatizma, podizanje vitalnosti, cirkulacije.

Ljubičasta smiruje glavobolju, reumu, upalu uha, nervnu napetost. Poboljšava kvalitet kože, snižava visok pritisak, smiruje bol u kičmi, podstiče bolji rad slezine i oslobađa višak telesne težine.

Plava smiruje nerve i deluje protiv stresa, umanjuje srčanu bol i lupanje srca, snižava visok krvni pritisak. Rešava probleme bolnih zglobova, nesanicu i izvrsno deluje kod prehlade.

Narandžasta je delotvorna kod problema desni i zubi, kod upale grla i smanjene funkcija štitne žlezde. Olakšava respiratorne tegobe, bronhitis i jača kapacitet pluća. Deluje na crevne probleme, podstiče rad žuci i podstiče stvaranje kalcijuma. Izvrsna je u borbi protiv melanholije.

Zelena stimuliše hipofizu i podstiče njen bolji rad. Deluje protiv stresa, nesanice, straha i nesigurnosti. Pročišćava krv i rešava problem ugrušaka, umiruje čir, gastritis i upalu bubrega. Smiruje lupanje srca.

Zlatna poboljšava rad štitne žlezde i osnažuje srčani ritam.

Indigo plava smiruje bronhitis i upalu štitne žlezde, reguliše rad njenih hormona. Rešava problem nadimanja želudca,  posebno je delotvorna kod infekcija limfnog sistema.

Žuta je dobra za ublažavanje kašlja, problema kod lošeg varenja i lenjih creva. Ona revitalizuje pankreas, žuč i slezenu,čisti bubrege od pojave bubrežnih kamenaca.

O autoru

Slični postovi