Kompatibilni partneri u numerologiji

U numerologiji, brojevi nam mogu pokazati zašto sa nekim lako možemo pronaći zajednički jezik i komunikaciju tokom godina, dok sa nekim možemo osećati samo iritaciju. Brojevi ljubavnih partnera mogu prikazati kolika razlika postoji između njih ili koliko je prisutno sličnih interesa. Da bi izračunali broj kompatibilnosti treba oduzeti individualni broj dana rođenja od partnerovog. Na primer, Vaš broj je 6, a broj vašeg partnera je 4, dakle, 6-4 = 2; to je broj vaše kompatibilnosti.

Isti broj, odnosno razlika koja je jednaka 0, sluti na vrlo kontradiktorne stavove. Sa jedne strane, to su vrlo slični ljudi sa istim ciljevima u životu, ali sa druge strane, među njima ima mnogo kontradiktornosti. Svaki od partnera u vezi može težiti da bude dominantniji u vezi.  Mnogo sukoba i razlika će se odraziti veoma loše na vezu, ali nijedan od partenra to neće priznati.

Broj 1.

Jedinica – simbol sebičnosti i individualizma, tako da je odnos partnera vrlo komplikovan, svako teži svom mišljenju i ne želi kompromis. U ovoj vezi partneri moraju naučiti kako da postupaju jedno prema drugome, odnosno, da budu tolerantniji na nedostatke partnera i da se odnose sa više poštovanja.

Broj 2.

Dvojka povezuje vrlo osetljive ljude. Glavnu ulogu igraju jaki osećaji, pa ovaj odnos čak se može nazvati uzvišenim. Svaka bezrazložna reč može uništiti uniju, a nepažnja  može biti najveća pretnja ovoj vezi. Poslušajte detaljno šta vaš partner govori, kako bi izbegli nesuglasice.

Broj 3.

Oba partnera su osećajna. Ova veza je veoma ozbiljna, pa budite spremni da se žrtvujete za njen opstanak. Osobe u ovom partnerstvu su vrlo odane jedna drugoj dugo vremena. Iskrenost i poštovanje krunišu ovaj par.

Broj 4.

Ovaj savez je vrlo sličan kombinaciji sa brojem 1. Okrutnost i diktatura na obe strane ne daju potpuno poštovanje i strpljenje. Najverovatnije, ovaj savez je stvoren više iz strasti nego iz jakih osećaja ljubavi.

Broj 5.

Pet simbolizuje sklad, mir, statičnost. U ovom partnerstvu je sve u umerenim količinama – ljubav, nežnost,  strasti i razumevanje. Oni veruju jedno drugom, ali u jednom trenutku neko može osetiti dosadu, pa stabilnost može biti zamenjena željom za življim i spontanijim odnosom.

Broj 6.

U ovom odnosu dominira spoj dve krajnosti – vatra i led, crno i belo, dobro i loše. Ali ove partnere nešto zajedničko ujedinjuje, drži ih čvrsto jedno pored drugog, ne dopuštajući da se opusti sa vremena na vreme. Ova veza može dugo trajati.

Broj 7.

Ovo partnerstvo je jednostavno i iskreno. Obe osobe shvataju da je glavna stvar – ljubav, a da će sve ostalo uslediti vremenom. Takvo partnerstvo može opstati, a sam završetak istog može se desiti zbog neozbiljnosti jednog od partnera.

Broj 8.

Osam predstavlja samostalnost i nezavisnost. Svaki partner ceni svoju slobodu više od same veze i pokušava da bude samostalan. Samo strah od gubitka partnera će moći da promeni prioritete partnera u životu.

O autoru

Slični postovi