Horoskop za početak proleća

Posted On 24 мар 2017
Comment: Off

-Ovan -Ljubav: Bitan uticaj na emotivna dešavanja imaće dvostruka retrogradnost i „opterećenja“ iz prošlosti. Venera je retrogradna u Ovnu, dok je u isto vreme, u Vagi, znaku koji je vaše sedmo polje, retrogradan Jupiter, pa je situacija na ljubavnom planu prilično konfuzna. Moguće je da će u vašoj vezi doći do manjih ili većih promena, što pre svege zavisi od rasporeda planeta i aspekata u vašoj natalnoj karti. Od 16. aprila, pred sam kraj perioda stvari se u skladu sa Venerinim okretom u direktan hod polako dovode u red. Ako ste sami, imajte na umu da ovo nije najbolji period za pronalaženje srodne duše, pa ovaj period radije iskoristite za druženje sa starim prijateljima i rodbinom. Moguće je da tokom ovog meseca, preko prijatelja ili poznanika upoznate nekoga ko bi tokom proleća mogao da ima važnu ulogu u vašem životu. Posao: Početak meseca vladavine Ovna biće obeležen nizom raznovrsnih događaja koji će bitno uticati na vašu budućnost. Retrogradna Venera je u vašem prvom polju, u konjunkciji sa Merkurom i Suncem, što govori o brojnim, pomalo haotičnim dešavanjima. Situaciju će potom dodatno zakomplikovati retrogradnost Merkura. Ni prvi deo perioda neće proći bez trzavica na šta ukazuje loš položaj vašeg vladara. Mars je u Biku, u znaku svog izgona i vašem polju novca što govori o brojnim poslovnim problemima. Uprkos svemu, situacija nije bezizlazna samo je potrebno dosta opreza u prevazilaženju problema. Ne dozvolite da vas loš splet okolnosti udalji od vaših ciljeva. Budite dosledni i nepokolebljivi. Od 11. aprila retrogradni Merkur se iz vašeg drugog polja vraća u prvo i ukazuje na potrebu da se sve poslovne stvari revidiraju. Situacija se popravlja od 16. aprila. Zdravlje: Potrudite se da i u ovom prelaznom periodu sačuvate dobro zdravlje. Vodite računa o higijeni i ishrani, čuvajte se stomačnih virusa. Iskoristite lepo vreme za šetnju i fizičke aktivnosti.
-Bik -Ljubav: Venerin okret u vašem dvanestom polju ukazuje na moguće narušavanje stabilnih i trajnih veza, kao i brakova. Na ljubavne odnose naročito loše utiče averzija između vašeg vladara Venere i Marsa, vladara vašeg polja partnerstva koji se nalazi u vašem prvom polju te podstiče nesuvisle i ishitrene poduhvate. Negativan uticaj ovih planeta mogao bi da dovede do nesnalaženja u partnerskim odnosima ili gubitka autoriteta u okviru porodice. To se pre svega tiče osoba u zrelim godinama, pa bi bilo dobro da pokušaju da sagledaju svoju poziciju iz drugog ugla. Slobodni pripadnici znaka, trenutno su u najboljoj situaciji imajući u vidu negativne planetarne aspekte. Sve se može popraviti i svemu se da naći leka, a posebno dobro je što otezanje u ovom periodu ide u korist, a ne na štetu planova. Posao: Početak perioda vladavine Ovna obeležen je retrogradnim kretanjem Venere u vašem dvanestom polju, kao i boravkom Marsa u vašem prvom polju što je gledajući logiku Zodijaka specifična zamena mesta. Ovakav položaj planeta pokazuje da vaši planovi nisu realni, bar ne u ovom momentu, kao i da je za realizaciju neophodno sačekati neko drugo vreme. Naravno, to ne znači da će biti puno loših poslovnih poteza, ali je potreban oprez sve do 16. aprila, kada se Venera, vaš vladar, okreće i prelazi u normalno kretanje. Nakon toga, stvari se polako dovode u red. Najnepovoljniji period za sve poslovne odluke je prva nedelja aprila, jer je to vreme kada Merkur usporava pred okret u retrogradno kretanje, koje počinje 11. aprila i dešava se u vašem prvom polju, remeteći brojna dešavanja, zato izbegavajte važne odluke. Finansije, takođe, neće biti na zavidnom nivou tokom marta i aprila, pa budite štedljiviji i ne ulazite u nepotrebne troškove. Zdravlje: Dobro zdravlje i kondicija tokom marta odlična su osnova za miran april. Tokom ovog perioda ne bi trebalo da imate većih zdravstvenih problema, a one sitnije rešićete lako i brzo. Opustite se uz dobru muziku, razmišljajte o lepim stvarima i uživajte.
-Blizanci -Ljubav: Ovo bi mogao da bude buran mesec tokom kog ćete nekoliko puta imati komplikovane situacije koje se ne mogu tako lako rešiti. Za sve je kriva Venera koja retrogradnošću u vašem jedanestom polju pravi konfuziju u odnosima na relaciji prijateljstvo i ljubav, neprekidno ih mešajući i izazivajući probleme. Moraćete da donesete nekoliko teških odluka koje se tiču vaše veze, a i vas samih. Potrudite se da sačuvate dobar odnos sa partnerom kao i bliskim prijateljima. Slobodni pripadnici znaka će biti u prilici da započnu vezu sa osobom koju već poznaju. Posao: Miran period potrajaće do kraja marta, a već od početka aprila, Merkur, vladar vašeg znaka u dvanaestom polju usporava i sprema se se za retrogradnost koja počinje 11. aprila i naredne tri nedelje donosi haos i nedoumice oko već sigurnih stvari. Konflikti, svađe sa kolegama i direktorima, pa čak i veći problemi obeležiće naredni period. Ako želite da izbegnete probleme budite pažljivi, radite ono što je bitno i ne podležite kuloarskim pričama, jer ma koliko bile navodno dobronamerne, nisu tačne. U vreme do 31. marta neko vas može nagovoriti da pristanete na nešto što zahteva veliki trud, a od čega nećete imati veliku materijalnu korist. Zato nemojte biti naivni, mnogi će pokazati želju za zajedničkim radom da bi od toga profitirali. Što se tiče finansija, situacija je nepromenljiva: do kraja marta nema iznenadnih dobitaka ali ni neočekivanih troškova. Međutim, već u aprilu mogući su nepredviđeni izdaci. Period je povoljniji za one koji se bave privatnim biznisom. Izbegavajte sklapanje novih poslova sa starim partnerima. Ako je ikada bilo vreme da pokažete strpljenje, to je upravo sada. Zdravlje: Proleće je pogodno za virusne infekcije, zato ojačajte imunitet koristeći što više prirodnih lekova – sokova, čajeva, povrća i voća. Mogući problemi sa bubrezima.
-Rak -Ljubav: Čudni dani u ljubavi, posebno od 26. do 28. marta kada se uz prelazak Meseca preko Venere, pojavljuje mlad Mesec u znaku Ovna, inače vašem desetom polju, pa se na neki način i polje karijere dovodi u vezu sa emotivnim dešavanjima. Budite spremni na kompromise, to je jedini način da svoj ljubavni život držite pod kontrolom. Prvenstveno zbog voljene osobe koja je toliko uporna u nastojanju da vaša veza uspe, i da nije nje, od vaše inertnosti ne bi bilo vajde. Zaljubljeni ljudi u stanju su da čine čuda za svoje voljene. Već sredinom aprila počinje vrlo konfuzan period zbog Merkurove retrogradnosti. Ako ste sami, postoji šansa da neku novu, zanimljivu osobu sretnete na nekom javnom mestu, preko osoba koje poznajete. Budite strpljivi, izlazite češće, budite otvoreni za nove susrete i komunikaciju. Uskoro sledi lep period kada ćete moći da birate, pošto u vaš život ulaze razni zanimljivi likovi suprotnog pola. Posao:Ovaj period biće obeležen problemima na poslu i konfuzijom koju najavljuje Venera u retrogradnom hodu u polju karijere, kao i Merkur i Mars u polju koje definiše okruženje, podršku i planove. Proverite kod najbližih saradnika kakva je situacija, pošto je moguće da su na vas usmerili svu pažnju okoline, a da vi to niste primetili. Finansijski ne stojite loše, mada uvek možete bolje. Ako imate bilo kakav dodatni honorarni posao, potrudite se da sva bude legalno, pošto je moguća provera poreza. Period je povoljan za usavršavanje i sticanje novih znanja i veština. Imaćete mogućnosti da svoje kvalifikacije podignete na viši nivo i to upravo kroz priču koja ima korene u prethodnom periodu. Kuća karijere je naglašena zahvaljujući prisustvu Marsa i Venere, ali bez konkretnih pozitivnih efekata. Zdravlje: Uglavnom dobro zdravlje. Mogući sezonski problemi, ali to nije nešto oko čega bi trebalo da se brinete. Više se krećite i budite fizički aktivniji. Sredinom aprila prolazna slabost. Kontrolišite zdravlje na vreme.
-Lav -Ljubav: Iako na ljubavne odnose nikada ne gledate površno, u sadašnjem trenutku, zbog retrogradne Venere, jedino na takav način možete shvatiti kako stvari funkcionišu. Trenutno osećate izvesnu napetost u vezi, jer imate utisak da vi vučete sve konce dok se vaš partner ponaša nezainteresovano. Ipak, prijaće vam kada druga strana pokaže inicijativu, a vi preuzimate ulogu statiste. Potrudite se da ne pridajete posebnu pažnju tome ko izdaje komande već gledajte kako da stignete do zacrtanog zajedničkog cilja. Osobe u znaku Lava, koje inače nisu sklone kompromisima, mogle bi tokom ovog perioda da se suoče sa ozbiljnom krizom i problemima u vezi. Slobodni pripadnici znaka već duže vreme imaju utisak da im ništa ne ide od ruke na ljubavnom planu, a takav osećaj biće još izraženiji u ovom periodu. Posao: Planeta Merkur u vašem desetom polju i njegov retrogradni okret 11. aprila usporiće dešavanja na poslovnom planu i poremetiti ono što je već dogovoreno. Jedini način da situaciju kako-tako držite pod kontrolom jeste da budete maksimalno fleksibilni i uzdržani i da prolongirate donošenje važnih odluka za kasnije. U suprotnom, ukoliko ne prihvatite ovakav način razmišljanja, možete sami sebi iskomplikovati život bez potrebe. Neophodno je da uložite dosta sredstava u nov projekat i uspeh vam je zagarantovan ukoliko ne budete žurili sa realizacijom. Od 16. aprila možete dobiti primamljivu poslovnu ponudu od nekoga iz inostranstva ili povezanog sa strancima. Pre nego što bilo šta potpišete, konsultujte se sa iskusnijima od sebe i ne zalećite se. Tokom ovog perioda očekuju vas velike promene, a da li ćete imati više ili manje obaveza zavisi od vašeg nadređenog. U svakom slučaju, promene su dobrodošle. Zdravlje: Pomalo ste bezvoljni, energija vam se spustila na opasno nizak nivo. Zapostavili ste zdrave navike, jedete šta stignete, ne bavite se sportom. Vreme je da se trgnete i više brinete o sebi i svom zdravlju.
-Devica -Ljubav: Tokom ovog perioda ništa značajnije se neće dogoditi. Izgleda da ste se umorili od nejasnih signala, pa je red da se odmorite. Prijaće vam samoća. Odmorite glavu od preteranog „mozganja“ i ne trudite se da drugima objašnjavate svoje poglede na svet i sistem vrednosti jer vas očigledno svi pogrešno razumeju. Uživajte u svom miru i ne brinite šta ko misli o vama. Pošto volite red i stabilnost, potražite nekog sličnog sebi. Venera, planeta ljubavi, retrogradnim hodom ulazi u vaše sedmo polje 3. aprila, a budući da je to njen znak egzaltacije, emocije postaju snažnije. To praktično znači da ćete, hteli vi to ili ne, uskoro naći srodnu dušu. Čak i oni večiti usamljenici biće na pragu nove izazovne veze tokom druge polovine aprila. Ali, budite pažljivi, jer čak i ako se sklope sve kockice u idelnu celinu, postoji opasnost da se preko noći situacija promeni i postane problematična. Posao: Početak aprila naglašava poziciju Mekura, vašeg vladara koji usporava pred okret u retrogradni hod i donosi konfuziju i naporne dane do kraja perioda. Ako želite da lakše prebrodite budite otvoreni i za dobronamernu kritiku i prave savete, jer je vreme takvo da sami nećete uspeti da sagledate odakle dolaze problemi. Ne rizikujte na sumnjivim poslovima, neće vam doneti ništa osim glavobolja jer nećete moći da radite onako kako ste očekivali. Poslovni tempo će mnogo zavisiti od vaše želje da se finansijski stabilizujete, ali i od realnih mogućnosti koje su sada znatno manje. Ponekad ćete biti kao mašina koja neprestano radi, ali bez povoljnih rezultata. Ipak, ne brinite, posle kriznog perioda, već sredinom meseca poslovna situacija će početi da se stabilizuje i popravlja. Ne očekujte veće dobitke tokom ovog perioda. Moguće poslovno putovanje. Zdravlje: Prolećna prevrtljivost negativno deluje na vaše raspoloženje, ali i na zdravlje, zato budite oprezni. Čuvajte se virusnih infekcija, ojačajte imunitet, pazite na ishranu. Unosite više vitamina.
-Vaga -Ljubav: Nezadovoljni ste svojim emotivnim životom. Potajno ste zaljubljeni u nekoga sa kim se često srećete, ali Venera u retrogradnom hodu ukazuje da uzalud gajite nadu da će se to poznanstvo pretvoriti u nešto više u ovom periodu. Jednostavno, trenutno vam planete nisu naklonjene. Situacija nije povoljna ni za one koji su odavno sami i prestali da maštaju o idealnom partneru. Nešto vam ne prija da čekate da se neko pojavi u vašem životu, pa ste se okrenuli internet ćaskanjima, ili nekim drugim vidovima moderne komunikacije, bar da malo ojačate samopouzdanje i vidite u kakvoj ste formi. Dok čekate da se pojavi neko ko bi mogao da zaintrigira vašu pažnju učivajte u neobaveznom druženju i potrudite se da usavršite taktiku prilaska i komunikacije. A kada se prava prilika pojavi, bićete na sedmom nebu. Hemija će biti vidljiva golim okom, ali se postavlja pitanje trajnosti i kvaliteta odnosa. Posao: Loš položaj Venere, kao i njena retrogradnost, uz trenutno opozicioni odnos sa Jupiterom u Vagi, ne ojačava vaše pozicije u društvu i stanje na bankovnom računu. Ukoliko ste u škripcu, potražite pomoć poslovnih partnera. Planete su se tako postavile kako bi vas urazumile i naučile skromnosti. Vreme je da promenite odnos prema novcu i da shvatite da postoje i druge važne stvari. Tokom ovog perioda ne očekujte veće prihode na finansijskom planu i potrudite se da smanjite troškove. Na poslu budite oprezni, moguće su povrede. Situacija će se popraviti kada Venera, vaš vladar, uđe u znak svoje egzaltacije i okretom ukaže na neke nove trendove i mogućnosti. Merkur se okreće u retrogradni hod u vašem osmom polju što ukazuje na naplatu zaostalih potraživanja. Ukoliko nekome nešto dugujete, potrudite se da to regulišete na vreme. U suprotnom, moguća blokada računa. Zdravlje: Zbog preteranog sedenja mogući bolovi u donjem delu kičmenog stuba. Morate ojačati mišiće leđa i donjeg dela jer oni drže kičmu. Osim vežbi, prijaće vam i kvalitetna masaža celog tela.
-Škorpija -Ljubav: Mars u polju emocija znak je sukoba i nesporazuma, teških i prebrzih odluka, a kad mu se pridruži Merkur, problemi će se samo uvećavati. Negativni aspekti pojačavaju se od aprila kada Merkur usporava i unosi dodatnu konfuziju u konkretna dešavanja. Imaćete utisak da ništa nije dorečeno niti jasno do kraja. Svaka veza je u isto vreme i na dobrom, i na lošem putu, a neizvesnost je jedina sigurna. Oni koji su to pregurali pa su u braku, moraju da povedu računa kako ishitrenim potezima ne bi ugrozili zajednicu. Opustite se i poklonite više pažnje partneru, ne dozvolite da porodične ili poslovne obaveze utiču na vašu vezu. Izlazite što više, uživajte u dugim romantičnim šetnjama. Slobodni pripadnici znaka srodnu dušu mogu da upoznaju na nekom javnom mestu ili sportskom terenu. Posao: Mars u Biku, u vašem sedmom polju, mogao bi da bude dobar znak za nove prilike na poslovnom planu, uz izvesnu dozu rizika. Ipak, zbog skore retrogradnosti Merkura, koja počinje 11. aprila, takođe u vašem sedmom polju, suočićete se sa konfuzijom i nerazumevanjem. Ako ste na nekoj rukovodećoj poziciji ovo bi moglo da predstavlja potpisivanje nekog novog ugovora ili početak neke nove saradnje, rada na novom projektu. Oni koji su u podređenom položaju moraju striktno da se drže pravila i da o svemu što rade imaju pisani trag. Ukoliko vam nešto nije jasno, potražite savet nadređenog. Iskoristite sve prilike koje vam se pruže, čak i one za koje mislite da nisu preterano interesantne, pošto je svaka nova šansa dobrodošla, a najmanji pomaci i pozitivni rezultati uskoro bi mogli da prerastu u mnogo veće. Ako studirate, počnite da spremate ispite. Uz malo truda dobre ocene će biti zagarantovane. Što se finansija tiče, izbegavajte dugoročna ulaganja i kupovine na kredit. Zdravlje: Muče vas glavobolje zbog vremenskih oscilacija, pa neretko pribegavate kofeinu, ali bez željenog efekta. Bolje bi bilo da više šetate i da smanjite unos teške hrane. Vreme je za proleđnu detoksikaciju i uvođenje zdravih navika.
-Strelac -Ljubav: Prividno je sve u redu, ali, pošto će Merkur, vaš vladar polja emocija i partnerstva, uskoro krenuti retrogradno, sva događanja na emotivnom planu u nastupajućem periodu biće haotična i van vaše kontrole. Imaćete utisak da je sve izgubilo smisao. Ipak, potrudite se da uradite sve što je u vašoj moći da stvari nekako dovedete u red. Ne svaljujute svu krivicu na partnera i njegovu prividnu nezainteresovanost. Otvoreno razgovarajte o problemima koji stvaraju napetost u vašem odnosu i pokušajte da popravite situaciju na obostranu korist. Oni koji su u kraćim vezama trebalo bi da rade na kvalitetu odnosa. Slobodni pripadnici znaka su u iščekivanju novih događaja, a sva je prilika, da će se u njihov život vratiti neka stara ljubav. Možda je sad bolje vreme za ostvarenje uspešne veze, ili će se prosto sve kockice složiti. Kako god bilo, dopustite sebi drugu šansu. Posao: Saturn u vašoj prvoj kući upozorava da morate dobro da preispitate sve poslovne mogućnosti i „kombinacije“ za ostvarenje vaših ciljeva. Poželjno je, takođe, da držite sve konce u rukama i da ne dozvolite da vam neki važan detalj promakne. Samo na taj način uspećete da realizujete ono što ste zacrtali. Retrogradna Venera u trigonu sa Saturnom, narušava njegovu snagu i stvara privid lakoće, zbog čega je situacija idealna za grešku. Ukoliko imate neka potraživanja, moraćete da se malo više potrudite da svoj novac izvučete, pošto druga strana sigurno neće da se javi da vam izmiri dugovanja. U svakom slučaju, moguća su kašnjenja isplate na šta ukazuje retrogradni Merkur. Ekonomisti i oni koji se bave privatnim biznisom trebalo bi da budu oprezniji prilikom ulaganja novca u nove poslove. Ako želite bolju zaradu i viši standard, moraćete mnogo više da radite. Zdravlje: Ako ste konstantno neraspoloženi, krajem meseca je dobar period da pročistite dušu najboljim lekom – šetnjama u prirodi. Prijao bi vam i kraći odmor na planini. Ukoliko često patite od glavobolja, obavezno se konsultujte sa specijalistom. Pripazite se povreda u gornjim ekstremitetima.
-Jarac -Ljubav: Ne osećate se dobro i to se negativno odražava na sve vaše odnose. Izbegavajte konfliktne situacije, i pazite šta govorite. Moguće je da u nastupu besa izgovorite teške reči i da tako povredite nekog od bližnjih, a svaka mala svađa mogla bi da preraste u buru i veliko neslaganje, ili da potpuno poremeti vaše odnose sa partnerom. Zato, bolje prećutite svaku opasku na račun partnera ili njegove familije, a ako je partner taj koji kritikuje – ne plamtite, već pokušajte da na miran način rešite problem i smirite situaciju. Bićete u prilici da se konačno izborite sa nečim ono što vam već dugo leži na duši, a ukoliko to sada ne učinite, svaka nedorečenost kasnije bi mogla skupo da vas košta. Od 3. aprila, situacija će se nakratko popraviti. Kako bilo, tenzija će biti prisutna sve do duboko u leto, dok je vaš vladar Saturn retrogradan. Posao: Kraj marta biće pozitivan u svakom pogledu, a u aprilu smanjite očekivanja i pripremite se za manje ili veće poslovne turbulencije koje će usloviti retrogradni Merkur. Ne očekujte nikakve dobitke na poslovnom planu i mirno sačekajte da ovaj period prođe i da vam potom „svane“. Ako ste imali probleme u komunikaciji ili poslovanju sa partnerima, kolegama, ili čak i porodicom, tokom ovog perioda situacija će se stabilizovati. Iskoristite ovo vreme da sve nedoumice rešite na najbolji mogući način – otvorenim razgovorom. Što se finansija tiče, kraj marta biće najpovoljniji. Tokom aprila budite štedljiviji i izbegavajte velike troškove. Ako vas sustignu neki neplanirani izdaci, potrudite se da ih kako-tako pokrijete iz svojih izvora, jer bi bilo kakva pozajmica mogla da vam donese samo glavobolju i probleme. Od 11. aprila, neophodan je oprez u svim poslovima. Zdravlje: Umesto priče o zdravlju, predlažemo vam da jelovnik obogatite povrćem, salatama, ribom, bademima i lešnicima. Slatkiše i peciva izbegavajte i sigurno ćete se bolje osećati. Mogući su manji problemi sa mišićima.
-Vodolija -Ljubav: Venera u retrogradnom kretanju i njen prelazak u znak Riba od 3. aprila, ukazuje na pojavu nerazumevanja sa partnerom. Moguće je da neke neraščišćene stari iz prošlosti sada isplivaju na površinu pa je pravo vreme da sve nesporazume i neslaganja koja ste do sada imali, konačno razjasnite. Nerazumevanje će biti naglašeno posle posle Merkurovog okreta, 11. aprila. Ako ste u mogućnosti, početkom proleća sa svojim partnerom pokušajte da se sklonite iz gužve na neki mini-odmor. Slobodni pripadnici znaka trebalo bi da obrate pažnju na osobe iz svoje blizine. Postoji šansa da u neposrednom okruženju, među onima koje viđate svakog dana, otkrijete srodnu dušu. Potrudite se da osobu koja vam se dopada osvojite na originalan način. Smanjite očekivanja i bićete srećniji. Posao: Budite oprezni na poslu i pazite da vam se nehotice ne potkradu greške koje bi mogle skupo da vas koštaju. Period posle 11. aprila je naročito kritičan. A ukoliko uprkos svemu ipak nešto zabrljate, ne pokušavajte da krivicu svalite na drugoga nego odmah priznajte šta ste uradili i potrudite se da popravite situaciju. Što se finansija tiče, prva polovina je bolja od druge, pa onda ekonomišite, mada ste na to već navikli. Tokom celog perioda bićete izloženi raznim stresnim situacijama. Ovo je period tokom koga morate da poradite na kvalitetu vaših komunikativnih sposobnosti. Potrudite se da jasno prezentujete svoje misli i stavove, izbegavajte upotrebu poštapalica, prilagodite rečnik datoj situaciji. Imate li ponekad osećaj da niko ne razume šta želite da uradite, šta ste zamislili i kako to da sprovedete? Ako vam se to nekada dogodilo, tokom ovog meseca bićete u prilici da na jednostavan, ali razumljiv način, objasnite sve što drugi ne shvataju. Zdravlje: Proverite krvnu sliku i ukoliko je potrebno, potražite stručan savet za rešenje svojih problema. Ne dozvolite da vam bilo šta pokvari opšte stanje zdravlja u narednom periodu. Izbegavajte stresne situacije.
-Ribe -Ljubav: Polje ljubavi je pomalo nestabilno, a vi ćete baš sada poželeti da napravite red. Ako vam je zaista stalo do partnera odnosno do vašeg odnosa, potrudite se da ništa ne menjate, jer vam retrogradno kretanje Venere i Merkura ne ide u prilog. Izbegavajte rasprave oko sitnica, popustite kada vidite da nećete izdejstvovati ono što ste naumili, dopustite partneru da on donese neke odluke. Ukratko, ne dozvolite da dođe do razmirica koje bi mogle da prerastu u ozbiljnije svađe sa dugoročnijim posledicama. Slobodni pripadnici znaka, upoznaće neku osobu koja im se na prvi pogled i neće preterano svideti, ali na drugi hoće, a na treći će biti potpuno očarani. Osoba koju ćete da upoznate definitivno nije onakva kakvom ste zamišljali idealnog partnera, ali ćete se sada uveriti da su vaša shvatanja i merila bila pogrešna. Posao: Kraj marta biće pomalo konfuzan, ali to ne bi trebalo da poremeti vaše poslovne dogovore. Tokom narednog meseca, vodite računa o vašoj poslovno-finansijskoj sigurnosti, posebno od 3. aprila kada Venera retrogradnim hodom uđe u vaš znak. Ako želite da napredujete, da uradite nešto od čega očekujete dobre rezultate, učinite to odmah ili tek nakon 16. aprila kada se Venera okrene i vrati u direktan hod, jer u tom periodu sledi poboljšanje u polju finansija. To je takođe dobar period za sklapanje ugovora, kao i za pregovore sa poslovnim partnerima. Tokom celog meseca moguća pojačana napetost i nervoza zbog neodlučnosti i nespremnosti da prihvatite promene u karijeri. Očekujte primamljivu ponudu iz inostranstva ili od inostrane firme. Nema razloga za dvoumljenje. Zdravlje: Morate da se borite protiv svake vrste stresa koji osećate. Definitivno morate da shvatite da nerviranjem ništa nećete postići, već ćete samo sebi da naškodite. Smirite se, a kada osetite napetost izađite iz svoja četiri zida i izduvajte se, biće vam lakše.

(novosti)

O autoru