astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Feng šui za kancelariju

Uređenje kancelarije po feng šui metodi nudi smernice kako da se napravi sklad u radnom okruženju. Takođe, feng šui poboljšava prosperitet u poslu. Ovde su dati neki najjednostavniji saveti za uređenje kancelarije po feng šuiu.

Uklanjanje nereda

Vaša kancelarija ne sme biti u haosu, jer će to doneti negativan chi(energija). Sve nepotrebne stvari izbacite iz radnog prostora. Na taj način, oslobodiće se protok zdrave energije.

Položaj stola

Neka vaš sto u kancelariji bude u dobrom položaju, položaju moći. A zid neka bude iza vas, jer će to označavati vašu stabilnost. Ovaj položaj stola u skladu je sa feng šui metodom, jer simboliše maksimalnu kontrolu.

Oblik vašeg stola

Oblik stola može uticati na vaše raspoloženje i nivo produktivnosti na radnom mestu. Zaobljen sto, okruglog oblika sledi linije ljudskog tela i daje osećaj unutrašnjeg sklada. Na ovaj način doći će do većeg protoka kreativnosti.

Biljke u kancelariji

Položaj biljki u kancelariji pomaže nam da ostanemo spojeni sa prirodnim svetom. Zelena boja podstiče kreativnost i nove ideje. Po feng šuiu, biljke pomažu kod protoka pozitvne energije u svakom uglu.

Svetlo u kancelariji

Najbolje svetlo je prirodno dnevno svetlo. Neka vam sto bude u blizini prozora, ali nikada direktno ispod prozora. Dnevna svetlost poboljšaće vaše rasploženje i energiju.

Korišćenje feng šui boja

Korišćenje feng šui boja može vam pomoći u postizanju ravnoteže u vašoj kancelariji. Različite boje imaju različita svojstva. Ljubičaste ili crvene boje povećavaju bogatstvo i prosperitet u području vaše kancelarije.

Područja u kancelariji

Prema feng šuiu, namestite stvari u određena područja.

Vaš sto i računar neka budu u području karijere.

Posudu sa kristalima stavite u sektor bogatstva i prosperiteta.

O autoru

Slični postovi