astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Astronumerološko slaganje brojeva

Osobe rođene 1., 10., 19. i 28. mesecu pripadaju  broju 1 i pod vladavinom su Sunca.

Slaganje broja 1 sa 1 – Broj 1 predstavlja Sunce, dominaciju i nezavisnost. Dve osobe sa brojem 1 nikada neće biti kompatibilne, jer oboje žele živeti na svoj način, kako bi imale svoju nezavisnost.

Slaganje broja 1 sa 2 – Ova kombiancija predstavlja odnos Sunca i Meseca. Broj 1 je jak, neće biti srećan sa osobom koja ima broj 2. Osobe sa brojem 2 su osetljive, nežne i imaju poteškoća u određivanju svog mišljenje. Osoba sa brojem 1 može pružiti pomoć i podršku osobi sa brojem 2.

Slaganje broja 1 i 3 – Broj 3 predstavlja Jupitera. Sunce i Jupiter u kombinaciju su veoma jaki. Ove osobe  mogu imati odlične karijere i sjajan život pod uslovom da drži pod kontrolom svoj ​​ego.

Slaganje broja 1 sa 4 – U astronumerologiji, 1 i 4 su iz iste porodice brojeva. 1 i 4 mogu biti odlična kombinacija. Osobe sa brojem 4 imaju uspone i padove u životu, a broj 1 je tu da ih podrži, jer uporedno broj 1 je jači broj. Kompatibilnost je ovde izvrsna.

Slaganje brojeva1 i 5 – Oba broja mogu biti sjajna za partnerstvo. Osobe sa ovim brojevima mogu napraviti dobru karijeru u kreativnom smislu. Povremeni argumenti mogu biti prisutni između para, ali bračni život može biti veoma lep.

Slaganje brojeva 1 i 6 – Broj 1 je Sunce, a 6 je Venera. Ovo partnerstvo nije najbolje. Osoba sa brojem  1 je praktična, a osoba sa brojem 6 ima nestalnu prirodu. Međutim, ako je muškarac predstavljen brojem 6, a ženska osoba brojem 1, odnos može biti kompatibilan.

Slaganje brojeva  1 i 7 – Broj 1 i 7 mogu ostvariti sjajno partnerstvo. Osoba sa brojem 7 ima intuitivne moći koje mogu pomoći osobi sa brojem 1. Kompatibilnost  i balans u ovoj kombinaciji mogu biti postignuti.

Slaganje brojeva  1 i 8 – Sunce i Saturn su neprijatelji. 1 i 8 mogu živeti zajedno, ali ovo partnerstvo nije najbolje. Ova kombinacija ne može dati napredak u partnerstvu.

Slaganje broja 1 i 9 – Sunce i Mars u kombinaciji ne donosi pozitivne uticaje u partnerskim odnosima. Osobe mogu imati česte konflikte. U astronumerološkoj kombinaciji ne preporučuje se partnerstvo sa ovom kombinacijom.

O autoru

Slični postovi