astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

10 feng šui simbola za sreću u ljubavi i braku

Područje za ljubav nalazi se u jugozapadnom delu kuće. Prema feng šui postavljanjem ovih simbola može se poboljšati bračna sreća, ljubav i romantika.

Simbol dvostruke sreće je najsnažniji simbol za bračnu sreću i besmrtnu ljubav. Obojite ovaj simbol u svetlo crvenu boju i okačite u jugozapadni deo spavaće sobe.

Mistični čvor je simbol beskrajne ljubavi i postavlja se takođe u jugozapadni deo spavaće sobe.

Simbol duple ribe predstavlja uspešan bračni život. Ovaj simbol će poboljšati odnose u braku. Ribe imaju dug period udvaranja i tako da dve ribe predstavljaju seksualno ujedinjenje i uspešno partnerstvo.

Mandarinske patke su poznati simboli bračnog blaženstva. Ovaj simbol se može držati u jugozapadnom delu kuće ili spavaće sobe, jer predstavlja uspešno partnerstvo.

Zmaj i Feniks zajedno predstavljaju snagu, energija i plodnost, kao i žensku lepotu. Zajedno oni predstavljaju uspešan brak. Ovaj simbol se može držati u jugozapadnom području za energizovanje odnosa.

Dve guske su dobar simbol za povećanje ljubavi i romantike. Par guski koji leti simbolizuje jedinstvo i zajedništvo u braku.

Kvarcni kristal u obliku kugle predstavlja najbolji način za energiju u jugozapadnom delu kuće ili spavaće sobe koja je povezana sa ljubavlju i odnosima. Dve kvrcne kugle predstavljaju simbol sreće i harmonije u odnosu.

Roze kvarcni kristal je simbol ljubavi, sreće i vernosti u odnosima. Može se nositi u obliku srca kao privezak ili se može držati u jugozapadnom delu sobe u obliku grožđa.

Žuto cveće u vazni krem boje je sjajan simbol za odnose i može se držati u jugozapadnom delu kuće.

Srećan par na fotografiji ili slika vas i vašeg partnera u uglu za ljubav povećaće ljubav i romantiku.

O autoru

Slični postovi