astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Znakovi zodijaka i njihovi sretni dani

Posted On 12 Sep 2013
Comment: Off

Ovan : Za osobe rođene u znaku ovna utorak, petak i subota su sretni dani . Ostali dani su manje povoljni za ovaj znak . Ovnovi utorkom treba posvetiti nekoj duhovnoj disciplini .

Bik : Za osobe rođene u znaku bika ponedeljak , srijeda, petak i subota su sretni dani . Utorkom treba izbjegavati velike troškove , a petak i nedjelju treba posvetiti odmoru .

Blizanci : Za osobe rođene u znaku blizanaca ponedeljak , srijeda, četvrtak i petak su sretni dani . Utorak i subota su obično dani briga , teškoća i gubitaka . Nedjelja je povoljna za rutinske poslove i kratka putovanja .

Rak : Za osobe rođene u znaku raka petak i tjedana povoljni dani . Uspjeh u napornim poslovima vezuje se za ponedjeljak, utorak i četvrtak. Srijeda je povoljna za ulaganja , dok je subota za to nepovoljna . Ponedjeljkom treba primjenjivati ​​određenje duhovne discipline .

Lav : Za osobe rođene u znaku lava , utorak, srijeda, četvrtak i petak su sretni dani . Ponedjeljkom i subotom treba izbjegavati važne poslove .

Djevica : Za osobe rođene u znaku djevice , ponedeljak, srijeda, četvrtak i petak , predstavljaju sretne dane . Utorkom , subotom i nedjeljom treba izbjegavati važne poslove i tada ne treba počinjati ništa novo .

Vaga : Za osobe rođene u znaku vage , ponedeljak , utorak, srijeda, subota i nedjelja su sretni dani . Četvrtak je nepovoljan dan , a petkom ovi horoskopski znakovi imaju varijablu sreću .

Škorpion : Za osobe rođene u znaku škorpije , ponedeljak , utorak, četvrtak, petak i nedjelja su sretni dani . Dok srijeda i subota nisu povoljni dani .

Strijelac : Za osobe rođene u znaku strijelca , srijeda, četvrtak, petak i nedjelja su sretni dani , dok se ponedjeljkom dešavaju teškoće . Utorak označava gubitak i ekstremne troškove . Subotom ovi znakovi imaju spor napredak i pomoć od drugih .

Jarac : Za osobe rođene u znaku jarca , utorak, srijeda, petak i subota su sretni dani . Dani briga su nedjelja, ponedjeljak i četvrtak. Investiranje se preporučuje subotom , dok se za rad s dokumentima preporučuje utorak.

Vodenjak : Za osobe rođene u znaku vodenjaka , ponedeljak, utorak, četvrtak i petak su sretni dani . Srijeda i subota su nepovoljni dani , a nedjelja je varijabla za ove znakove .

Ribe : Za osobe rođene u znaku riba , utorak, četvrtak i nedjelja su sretni dani . Ponedjeljak i subota izazivaju gubitke i nepovoljni su . Srijeda i petak donose sklad i prosperitet .

O autoru