astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Utjecaj numerologije na telefonski broj

Posted On 12 Sep 2013
Comment: Off

Prema numerologiju , brojevi ne samo da utječu naš znak , već i na događaje oko nas . Telefonski brojevi mogu dovesti do čestih poziva i dobrih ponuda . Da bi saznali svoj ​​numerološki telefonski broj , morate zbrojiti sve brojeve . Na primjer , za telefonski broj 89191112234 najprije treba sabrati date brojeve , dok se ne dobije krajnji broj , odnosno :

8 + 9 + 1 + 9 + 1 + 1 + 1 + 2 + 2 + 3 + 4 = 41

4 +1 = 5.

Znači , broj 5 predstavlja krajnji numerološki telefonski broj koji ima svoje posebno značenje .

Ovdje su data značenja svih numeroloških brojeva od 1 do 9.

broj 1

Ovo je jak broj , povećava svoju energiju i pomaže u utjecanju na druge . No , ovaj broj se ne oslanja previše na sretne okolnosti . Ovo je broj karijerista , ali nije najbolji za one koji su u potrazi za velikim promjenama .

broj 2

Ovo je romantičan i savršen broj za ljude koji žele upoznati svoju ljubav . Taj broj daje kvalitete kao što su ljubaznost , diplomacija , takt , prilagodbu i surađivanje . Ovo je dobar broj za jake , samouvjerene osobe povezane s prodajom i trgovinom .

broj 3

Ovaj broj govori o kreativnosti i zabavi , tako da je pogodan za umjetnike , glazbenike i mlađe osobe . On inspirira , daje originalnost i popularnost . Ovaj broj je najbolje da odabere pisac ili osoba čiji rad uključuje pisanje . Međutim , za postizanje postavljenih ciljeva , treba odabrati neki drugi broj .

broj 4

Ovaj broj je stabilan , pouzdan , što ga čini pogodnim za bankarske institucije , odvjetnička društva i druga društva koja se temelje na povjerenju i ugledu . Ako imate veliku obitelj , također možete odabrati broj četiri . Ali nemojte koristiti ovaj telefonski broj , ako živite sami , a vaš rad nije povezan sa nekim od navedenih područja .

broj 5

Ovaj broj donosi avanturu i promjene . Povoljan je za ljude koji vole slobodu , putovanja i koji žive sami . Ovo nije najprikladniji broj za obiteljske i emotivno slabe ličnosti .

broj 6

To je najbolji broj za obiteljske ljude . On donosi toplinu , brigu i zaštitu , jača obiteljske veze i jača prijateljstva . Broj je također pogodan za putnike . Za ljude koji žele pronaći srodnu dušu , bolje je koristiti neki drugi telefonski broj .

broj 7

Ovo je snažan i pomalo mističan broj , koji je stvoren za studente i mislioce . On ima pozitivan učinak na vaše unutarnje stanje , daje stabilnost i čini vas uravnoteženim .

broj 8

Ovo je najuspješniji broj za poslovanje , jer doslovno privlači novac i povećava povjerenje partnera . Također , broj je pogodan za ambiciozne ljude , jer daje pozitivan učinak na karijeru i financijsko stanje . Broj označava praktičnost i materijalizam .

broj 9

Idealizam i suosjećanje – glavne su karakteristike ovog broja . Ovaj broj je povoljan za humanitarne radnike ili zdravstvene ustanove . To je jedan od najvažnijih sretnih brojeva , njegovi vlasnici često će doživjeti trenutke sreće . Također , broj nije pogodan za ljude sa zdravstvenim problemima , kao i svim onima koji žele povećati svoje financijsko stanje .

O autoru