astrofon - astrologija, tarot, numerologija telefonom

Tarot otvaranje: Što nas očekuje u 2014. godini

Posted On 13 Dec 2013
Comment: Off

Tarot karta Tri mača ukazuje na početak burne godine . Ova karta nagovještava krizu , teška razdoblja u poslovnim partnerstvima i razdoblje zastoja u poslovanju . Tijekom 2014. godine može biti aktualan nedostatak angažmana u poslovima . U velikim organizacijama može doći do velikog nezadovoljstva i brojnih pobuna . Općenito , može biti prisutan osjećaj nemira među masama . Na globalnoj razini u sferi trgovine , postojaće mogućnost udruživanja velikih partnerskih skupina i organizacija koje će se spojiti u jednu . U 2014. može doći do podjele nekih država i nacija . Također , ova karta ukazuje mogućnost novog rata i novih krvoprolića .

Karta Vrag označava iskušenje . Pojava karte Vrag u obrnutom položaju , međutim , može biti pokazatelj tamne strane koja će doći do izražaja . Mnogi ljudi učinit će sve kako bi ispunili svoje potrebe i želje , ne birajući način , odnosno , jednoumlje i materijalna težnja postaće još izraženiji . Karta Vrag u obrnutom položaju sugerira na teška vremena na globalnoj razini . U mnogim područjima , posebno u sferi politike i financijskog tržišta doći će do vrlo izazovnog razdoblja . Financijska dugovanja nekih zemalja će se znatno uvećati . Ovo bi mogla biti godina promjene na političkom i poslovnom planu .

Tarot karta Kočije predstavlja višu dimenziju duhovne svijesti , jedinstva i iscjeljenja . Ova karta je povezana s duhovnim traganjem i na globalnoj razini može dati ustrajnost i uspjeh osobama koje vjeruju u božanskom volju . S ‘ obzirom da je 2014. godina pod utjecajem broja 7 , mnoge osobe imaće pojačan interes ka ezoteričnim temama , odnosno , zbog sve većeg pritiska većina osoba će potražiti svog astrološkog , filozofskog ili duhovnog vođu kako bi se bolje suočili s postojećim problemima .

O autoru